Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a szeretetmegmaradás ami a legtöbb házasság után marad a két fél között: D Tudod, amikor anyu meg apu már nem szerelmes, de szeretik egymást.
Ám én azt gondolom, az Igaziból nem fogsz kiszeretni, soha. Így szerintem időhúzás együttmaradnotok, ez megszokás.
2009. nov. 20. 17:23
Olyan fura ez az "Igazizás". Olyan nincs, hogy két ember, mindig, ugyanannyira szeresse egymást. Az egyik előbb-utóbb feladja.
2009. nov. 20. 17:28
3/9 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom..... de nélküle meg annyira rosz....Előtte már nemláttam egy hete már vártam hogy végre találkozzunk erre szakított velem
Ez nem más, mint a........ megszokás hatalma! :( Sajnállak!
én is így voltam a barátnőmmel! 3 év után szakítottunk mert már nem szerettük egymást... De azóta is újra kezdenénk mind2en! Pedig már nem szeretem!
2009. nov. 20. 17:36
5/9 A kérdező kommentje:
Mi már több mint 2éve voltunk együtt...... de ennyi után nemelég az ha szereti egymást a két ember?Miért kell ennyi idő után is meglennei annak a nagy vágynak ami először volt?Szerintem ennyi idő után azért nemsok embr az aki úgyszereti a másikat mint először.Énsemszeretem már úgy de újra összejönnék vele szivesen.....
Az első vagyok.
Szerintem ez az egész felfogás kérdése.
PL számomra az a bazinagy vágy az elején csak rajongás. Számomra épp az a szerelem, amkor nem is az a lényeg, hogy mindjárt szétszedem a másikat úgy felizgat, hanem az, hogy nélküle nagyon rossz és hiányzik. "Nem az a szerelem, amikor valakivel jó, hanem, amikor valaki nélkül elviselhetetlen": )
Szerintem egyébként igenis létezik 'Igazi'. Én láttam már iylet.
2009. nov. 20. 18:17
7/9 A kérdező kommentje:
Áhh olyankár hogymár nemlesz az egészből semmi.....olyan szivesen visszacsinálnám az egész mindenet hogy minden előröl kezdődjön.....:(
De biztos vagy benne, hogy te nem vagy szerelmes? Mert szerintem ha neked hiányzik, meg rossz nélküle, te lazán az vagy, max ő nem, ha ő szakított..
2009. nov. 21. 10:24
9/9 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom hogy az-e vagyok de olyanjólenne újra együttlenni.... De olyanfura hogy amikor szakítottunk már egyszer(én szakítottam) akkor ővolt telejsen oda értem és újra összejöttünk.... mostmeg én nembírom ki és bármit írok neki mindig csak eltereli a szót.... múltkor mikor elkezdetem erről írni csak röhögős smilet küldött..... annyira rosszul esett hogy még a könny is kicsordult a szememből pedig még egy lány miatt sem sírtam
Kapcsolódó kérdések: