Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon lenne ennek értelme?
Figyelt kérdés
Ha életed szerelme külföldön lakna... Folyton rá gondolsz, hiányzik...ez érthető! De mégis, érdemes lenne vele a kapcsolat tartás? vagy inkább nem tudnál róla semmit és majd beleőrűlsz, hogy bárcsak itt lenne veled... vagy havonta 1-2 email, hogy vagy miujság "alapon" Te mit tennél?2009. okt. 12. 12:17
1/1 anonim 

válasza:

Hát figyelj. Ezt tudod sztem te is jól, hogy ez így nem teljes kapcsolat. Szüksége van mindkét félnek a cirógatásra, ölelésekre, csókokra, puszikra. Én személy szerint nem mennék bele egy ilyen kapcsolatba, mert így sokkal nagyobb az esély arra h megcsalja a másikat az egyik fél. Ha még országon belül lakna valahol még akk sem mennék bele. De am ha havonta küldenél neki üzit, még az se lenne elég, mert pár sor nem helyettesíthet szinte semmit. Azzal csak azt mutatod ki h gondolsz rá és h hiányzik neked. Én sztem elgondolkoznék rajta h biztos akarom-e ezt vele, mert nem 20-30 km-ről van itt szó. Más országról .. és ez bizony nagyon nagy dolog. Sztem te is gondolkozz el. Nem befolyásolni akarlak, mert ha tényleg olyan hatalmas nagy szerelemről van szó, akk esetleg okés a dolog, de am nem tudom .. nekem nem menne az tuti. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!