Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitöl lesztek szerelmesek csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KnightBalazs kérdése:

Mitöl lesztek szerelmesek csajok?

Figyelt kérdés
Már megint azt hallotam egy csajtól a 2. randin hogy legyünk inkább csak barátok, meg, hogy ö nem tudja viszonozni az érzéseimet stb ... Miért van ez ? Mitöl lesztek csajok szerelmesek ?
2013. nov. 24. 18:38
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Nője válogatja. Én például, ha az adott faszi hasonlít drága jó édesapámra. Belsőleg, persze.
2013. nov. 24. 18:41
 2/4 LePeDő ***** válasza:
Ha a saját ambícióimat látom tükröződni a szemében.
2013. nov. 24. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:

2 randi után SEMMITŐL sem leszek szerelmes, nekem ahhoz kell 1-2 havi ismeretség (inkább utóbbi).

Aki 2 randi után dobbant, az valószínűleg nem tart annyira vonzónak/szimpatikusnak, hogy még jobban meg akarjon veled ismerkedni.

2013. nov. 24. 18:49
 4/4 anonim ***** válasza:

2 évig ismertem egy srácot, és ennyi idő után beleszerettem

Most viszont olyan... első látásra szerelem volt(sajna csak részemről)

Szval az idő egyáltalán nem számít.

Mitől leszek szerelmes?

A jó külsőbe egyből bele lehet szeretni, de az h vki jól néz ki nem jelenti azt h szerelmes leszek... a nagyon helyes srácok nem is annyira jönnek be... de ez most nem lényeg, belsőre az tetszik amikor egyetért velem, ugyanazt szereti mint én, esetleg kiáll értem.

Remélem segítettem!

2013. nov. 24. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!