Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Milyen tettek hatására lesztek szerelmesek egy fiúba?
Figyelt kérdés
tulajdonság,tett stb.2013. jún. 12. 18:06
1/6 anonim válasza:
udvarias:) kedves:) segitőkész:) és meghallgat..:)
2/6 anonim válasza:
Én pechemre mindig olyanokba leszek szerelmes, akik tüntetően nem vesznek észre.
3/6 anonim válasza:
Sosem voltam még szerelemes (hála istennek) de nekem nagyon sok minden kell ahhoz, hogy én valaki iránt szerelembe essek (nyilván ezért nem voltam még az). De ha egy fiú iránt kicsit is többet érzek a kelleténél, az mindig plátói marad, ebbe már beletörődtem. Mindenesetre, az alap dolgok meg kell, hogy legyenek. Magyarul: egy nő érezhesse magát nőnek egy fiú/férfi nőnek, szóval ezt a lehetőséget adja meg neki a másik fél.
5/6 anonim válasza:
Határozott, de figyelmes viselkedés. Ha nem liheg körbe mint egy kiskutya, látom, hogy önálló személyiség, és nem függ tőlem, hogy vajon tetszik-e nekem. Kikészít, ha egy fiú agyon ajnároz, vagy állandóan tapiz. Igazából ember függő. Ha ismerlek, és nem vagyok beléd szerelmes, nagyon sok mindent nem tudsz tenni, nem fognak megváltozni az érzéseim...
6/6 anonim válasza:
Nalam szerelem.van elso.latasra de csak akkor.kezdek ki valakivel ha vmi.megfogott benne vmi kulonleges. Nezzem ki jol legyen.az esetem a humor fontos a kedvesseg megerto es hat ha bokokat mondd es ha tudom h szinte mindig engem figyel sunyiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!