Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évig voltatok szerelmesek a plátó nagy szerelmetekbe? Hány volt ilyen? Hogy hevertétek ki?
foley kiheverhetetlen :D
Ám komolyra véve a szót, volt pár ilyen eset. Vagy azért múlt el a plátói szerelem, mert meguntam, hogy csak plátói és így nem kaptam semmit viszonzásul a szerelmemért vagy azért, mert a való életben képbe került valaki, aki lekötötte a figyelmem. :)
Az első az oviban a csoportunk szépfiúja volt. Őt szerintem úgy 4 évig szerettem.
A következő gimiben volt a matek helyettesítő tanár. Sokáig ő volt egy egyetlen helyes fiú akit láthattunk. De belé kb, az összes lány "szerelmes" volt.
Több nem volt.
Jó sokáig, talán 5 évig. Tini voltam, de nem plátói volt, én szerettem, ő csak szexet akart. Tudod mikor múlt el? Amikor lett egy komoly barátom, ő meg akkor már szeretett volna komolyat tőlem-hogy feltűnt az életemben a kapcsolat-és megkért, hogy szakítsak, és legyek vele. És ami addig 5 éven át egy álom volt...hát nem szakítottam és soha többet nem találkoztam a plátói sráccal. Megtört a varázs, ahogy ő is akart engem.
Most egy éve újra szerelmes vagyok, a sztori ugyanaz, a pasi más, ebből viszont sose fogok már kimászni, mert ő az igazi, mindenben, de sajnos nem akar komoly kapcsolatot. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!