Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Attól még, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól még, hogy a férfiak megnéznek más lányokat, lehetnek szerelmesek a barátnőjükbe?

Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 23:25
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Ha 3-mat fingok 2 helyett az rendellenes?
2013. máj. 28. 23:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
persze mert hüséget esküdtem nem vakságot. A Jo barátnö ezt tudja, de a jo férfi meg nem provokál ettöl füöggetlenül. :D
2013. máj. 28. 23:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Mintha a lányok nem néznének meg más pasikat.
 4/10 anonim ***** válasza:
ofkorsz
 5/10 A kérdező kommentje:
Én nem nézek meg más pasikat, mert nem érdekelnek. Barátom meg direkt idegesít vele általában, hogy ennek de jó lába van meg stb. De amúgy a nők meg a pasik máshogy vannak összerakva ilyen téren...
2013. máj. 28. 23:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehetnek.

Én megnézek egy lányt ha látom hogy csinos, meg ha szembe jön velem az utcán és jól néz ki akkor hátra szoktam fordulni ha már elment mellettem.

A barátnőm nem örül ennek, de tudja hogy egészséges férfi vagyok, és ő mondta hogy ezt még tűri, és azt is ha barátkozok lányokkal.

Sok lány barátom van, a munkahelyemen is vannak velem egykorú lányok, meg fiatal diákok akik dolgoznak, szóval ő tudja jól, hogy nem lépnék félre, mert én szeretem a barátnőm, és megbízunk egymásba.

Én sem szólok érte ha megnézi a pasikat az utcán, az sem baj ha haverkodik, de nála is ugyanúgy van egy határ. De megbízom benne, és nem kémkedek utána.

2013. máj. 28. 23:31
 7/10 A kérdező kommentje:
De miért jó nektek boldog-boldogtalan lányt megbámulni? :S olyan kellemetlen.. az összes félnek
2013. máj. 28. 23:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekünk nem kellemetlen. Csak te csinálsz belőle ügyet.
2013. máj. 28. 23:36
 9/10 A kérdező kommentje:

Melyik nekünk?

bámuló férfi... azt a hatást kelti, mintha a barátnőjét már unná, főleg a feltűnő "majdnem kiesik a szemem" cíművel. ha ott vagyok mellette legalább hátra ne forgolódjon, mert én értem magam sz-rul helyette basszus..... Mintha ott se lennék, vagy már rég nem tetszenék neki..

2013. máj. 28. 23:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek. Ha olyankor nézeget más csajokat,mikor nem vagyok ott,és én nem tudok róla,akkor nem érdekel... De annyira ne legyen pofátlan,hogy mikor kézenfogva sétálgatunk,akkor hátrafordul és megnézi egy másik csaj seggét.

Amúgy én ha szerelmes vagyok a barátomba,akkor nem nézek meg más fiúkat,mert nem érdekelnek...

2013. máj. 29. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!