Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy azokba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy azokba lesztek szerelmesek, akik nem érdemlik meg?

Figyelt kérdés
A barátnőm össze-vissza csalja a barátját, akivel régóta "komoly kapcsolata" van, én meg már 4 éve vagyok egyedül, és az utóbbi időben eljutottam oda, hogy szeretnék megismerni embereket, nem csak szexuálisan, de valamiért a pasik nem akarnak mélyebben megismerni, pedig elvileg nem vagyok se csúnya, se ostoba, de mégsem. Ti milyen lányokba estetek eddig bele?
2013. jún. 19. 23:25
 1/6 anonim ***** válasza:
olyanba akibe nem kellett volna ... egy cipőben járunk 17/f
2013. jún. 19. 23:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Hééé..én megérdemlem, hogy szeret a barátom :D
2013. jún. 19. 23:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Hejjj!Ki dönti el, hogy ki érdemli meg és ki nem?Attól, hogy Ő nem tökéletes ember még nem feltételezi, hogy te megérdemled.:D

Keresd magadban a hibát és próbálj változtatni rajta.Mindennek van oka:P

Lehet csak az, hogy túl fiatal vagy.(Ha az vagy)

2013. jún. 19. 23:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Imádom az általánosító kérdéseket.

Ettől már csak azt imádom mikor az ismerős csajok mondják, hogy milyen mázlista vagyok, hogy ilyen kapcsolatom és barátom van. De basszus arra egy sem gondol, hogy nekik is lehetne, ha ennyit lennének hajlandóak tenni érte ők is. Ez vonatkozni pasikra is. Tehát miért is nem érdemlem én meg hogy szeressenek ? - ha már ilyen szép általánosítást írtál.

2013. jún. 19. 23:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Miután két komoly kapcsolatomból egy azzal végződött, hogy a párom megcsalt az exbaráttal, így ki is lett rakva, én nagyon megválogatom a barátnőimet, és még ez sem biztosítás a teljes sikerre.

Kisebb megszakításokkal én is lassan 4 éve vagyok egyedül, de ezt korántsem negatívumként élem meg. Viszont azért nem leszek együtt valakivel, hogy elmondhassam, hogy van.

Egy lányban én speciel társat keresek, akivel lehet beszélhetni, programot szervezni, hasonlóan gondolkodik mint én. Őszintén szólva: a kinézet is természetesen fontos, de az utóbbi időben erősen másodlagos tényezővé vált. Ergo nekem egyáltalán nem kell, hogy topmodell legyen. Ezt onnan tudom, hogy húgom (24) meg az állandó "én nem vagyok szép" problémakörrel küzd. Legyen vidám és mosolygós, és őszinte. Több nem kell.

26/F

2013. jún. 19. 23:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy bunkón hangzik, de szerintem csak a felszínes, és hülye emberek lesznek abba szerelmesek, aki nem érdemli meg.

Volt egy lány, szerelmes voltam belé. Aztán egyszer csak mondott egy nagyon egoista mondatot, és bumm, elmúlt... Nem a kinézetet, meg menőséget kéne nézni, és mindjárt nincs ilyen gondod.

2013. jún. 20. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!