Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok zavarna ez benneteket?
Szóval van egy lány, aki nagyon tetszik! Több hónapos sóvárgás után megmondtam neki mi a helyzet. Akkor azt mondta, hogy jelen pillanatban nem jöhet szóba kapcsolat, de soha ne mondd, hogy soha. Azóta eltelt több hónap, napi szinten levelezgetünk mindenféléről, én azóta is célozgatok, el elejtek olyan mondatokat amikből érezheti én továbbra is többet szeretnék. Konkrétan ezekre a célzásokra nem reagál, de mindig nagyon kedves, viccelődik, poénkodik, stb. stb. Komolyabb problémánál hozzám fordult segítségért stb..
Én úgy gondolom, ha annyira biztos, hogy nem szeretne tőlem max. barátságot, akkor zavarnia kellene, hogy célzásokat teszek továbbra is, bókolgatok stb...nem??? Legalábbis le kellene állítani. Mindenesetre ez nagyon rossz Nekem, és nem tudom most mi a franc van??? :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!