Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem bírom visszafogni magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom visszafogni magam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval van a következő helyzet: Van egy lány, akit szeretek, és aki szeretett, de nem szeret már, és hallani sem akar rólam.

Mostanában újból beszélgetünk (ami szerintem ma megint befejeződik), és az elején általában jól megy, próbálok semlegesen kedves lenni, kérdezgetni ezt-azt Róla, Tőle, aztán valami elpattan, és elég érzelmes módba váltok... Nem azt mondom, hogy nyafogok, meg ilyesmi, egyszerűen nem bírom visszafogni magam, elkezdek bókolni, leírni, mennyire hiányzik, hogy mennyire rossz nélküle stb-stb-stb. EZT utálom, mert ennek az a vége, hogy szó nélkül lelép, talán meg is ijed, talán megharagszik... És utálom. Mert nem bírom visszafogni magam, mert ezek előtörnek belőlem, és nem tudok tenni ellene semmit! Ezt a lányt úgy szeretem, mint még senkit, sosem, és megelégednék azzal, ha csak beszélnénk, ha csak látnám, de amikor nagyon hűvös velem, nem tudok mit tenni, átváltok ilyen érzelemdús módba, és ennek rossz a vége, és attól félek, ma túlzásba estem, és letiltott... Megőrülök, mit tegyek?

2009. nov. 19. 23:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Birjad ameddig tudod. aztán írj neki, de semmi személyeskedőt, csak kérdezd meg hogy hogy van, meg valami, aztán lépjél is le. az a legjobb hogyha te hagyod ott őt.

Kitartást, sok sikert

2009. nov. 22. 00:13
 22/24 A kérdező kommentje:
Most írtam Neki egyet, hogy ne haragudjon, ha túlzásba estem, azért történt, mert nem akartam, hogy (ha valami rosszat mondtam) megharagudjon, és emiatt újból rosszban legyünk, és nekem ez így jó volt, ahogy a héten volt (hogy ritkán beszéltünk), és ha letiltott oldja fel a tiltást, vagy a törlést, mert tényleg nem állt szándékomban ez a túlzás, amit csináltam... Aztán majd, hogy most mit csinál, azt nem tudom... Békénhagyom, amíg kibírom (ez maximum egy hét lesz, de akkor már olyan készen vagyok, hogy az rémisztő...).
2009. nov. 22. 00:19
 23/24 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Bár szerintem már rendesen elbaltáztam megint... Mindegy, gyűlölöm, hogy ennyire meg tudok szeretni valakit.
2009. nov. 22. 00:20
 24/24 A kérdező kommentje:
És igen, úgy néz ki, megint letörölt. Én ezt már nem bírom elviselni... Csak szólnia kellene egy picit, és nem írnék annyit, ha kimondaná, hogy valami rosszat tettem, leállnék... Miért kell ezt így csinálnia??? Széttép, megöl ezzel! :((
2009. nov. 23. 07:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!