Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom visszafogni magam, mit tegyek?
Szóval van a következő helyzet: Van egy lány, akit szeretek, és aki szeretett, de nem szeret már, és hallani sem akar rólam.
Mostanában újból beszélgetünk (ami szerintem ma megint befejeződik), és az elején általában jól megy, próbálok semlegesen kedves lenni, kérdezgetni ezt-azt Róla, Tőle, aztán valami elpattan, és elég érzelmes módba váltok... Nem azt mondom, hogy nyafogok, meg ilyesmi, egyszerűen nem bírom visszafogni magam, elkezdek bókolni, leírni, mennyire hiányzik, hogy mennyire rossz nélküle stb-stb-stb. EZT utálom, mert ennek az a vége, hogy szó nélkül lelép, talán meg is ijed, talán megharagszik... És utálom. Mert nem bírom visszafogni magam, mert ezek előtörnek belőlem, és nem tudok tenni ellene semmit! Ezt a lányt úgy szeretem, mint még senkit, sosem, és megelégednék azzal, ha csak beszélnénk, ha csak látnám, de amikor nagyon hűvös velem, nem tudok mit tenni, átváltok ilyen érzelemdús módba, és ennek rossz a vége, és attól félek, ma túlzásba estem, és letiltott... Megőrülök, mit tegyek?
Hasonló helyzetben vagyok mint te, csak engem soha nem is szeretett a lány. Ne nyomulj, mert az ijesztő, csak legyél kedvesen közömbös, ha minden áron ki akarod fejezni hogy szereted, akkor csak nagyon finoman utalj rá, vagy viccesen, érteni fogja hogy szereted hisz tudja, és ez nem is zavarja addig amig nem erőlteted. De ha válaszolnia kell az érzelmeidre annak nem fog örül mert egyértelműen nem viszonozhatja és nem is akar megbántani, és ezzel kellemetlen helyzetbe kerül. Msnen ne nagyon beszélj vele, csak nagyon ritkán, havonta 1x (de ha ő ír rád akkor nyugodtan bármikor). Személyesen találkozzál vele, de ne legyen nyilván való hogy azért vagy vele mert vele akarsz lenni.
Tudom milyen nehéz, de hidd el jobb hogy ha békén hagyod, és csak barátként közeledsz hozzá.
Gondolom neked is az a legfontosabb hogy ő boldog legyen. lehetne veled boldog hogyha nem szeret?
Megint én vagyok, az előző.
Ha letiltott nem baj, könnyebb lesz ellenállni hogy írjál neki. ha pedig felold akkor se írjál. bocsánatot is elég egyszer kérni, bocsánatot kértél, kész, le van tudva. Fogd vissza magad, és meglátod egy idő után ő is jobban fog kedvelni téged, persze valószínűleg csak barátként.
Akkor nem tudok segíteni :(
Legfontosabb hogy tartsd szem előtt hogy neki mi jó. ha úgy érzed, hogy nem szeretne veled találkozni, akkor ne is próbáld rábeszélni.
próbálj nem törődni vele, neked mindenképpen nehéz lesz, de nem mindegy hogy miért nehéz. Azért mert már megint túllőttél a célon és haragszik rád, és nem tudod hogy tegyed jóvá (ami neki is rossz), vagy azért mert hiányzik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!