Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem bírom visszafogni magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom visszafogni magam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval van a következő helyzet: Van egy lány, akit szeretek, és aki szeretett, de nem szeret már, és hallani sem akar rólam.

Mostanában újból beszélgetünk (ami szerintem ma megint befejeződik), és az elején általában jól megy, próbálok semlegesen kedves lenni, kérdezgetni ezt-azt Róla, Tőle, aztán valami elpattan, és elég érzelmes módba váltok... Nem azt mondom, hogy nyafogok, meg ilyesmi, egyszerűen nem bírom visszafogni magam, elkezdek bókolni, leírni, mennyire hiányzik, hogy mennyire rossz nélküle stb-stb-stb. EZT utálom, mert ennek az a vége, hogy szó nélkül lelép, talán meg is ijed, talán megharagszik... És utálom. Mert nem bírom visszafogni magam, mert ezek előtörnek belőlem, és nem tudok tenni ellene semmit! Ezt a lányt úgy szeretem, mint még senkit, sosem, és megelégednék azzal, ha csak beszélnénk, ha csak látnám, de amikor nagyon hűvös velem, nem tudok mit tenni, átváltok ilyen érzelemdús módba, és ennek rossz a vége, és attól félek, ma túlzásba estem, és letiltott... Megőrülök, mit tegyek?

2009. nov. 19. 23:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok mint te, csak engem soha nem is szeretett a lány. Ne nyomulj, mert az ijesztő, csak legyél kedvesen közömbös, ha minden áron ki akarod fejezni hogy szereted, akkor csak nagyon finoman utalj rá, vagy viccesen, érteni fogja hogy szereted hisz tudja, és ez nem is zavarja addig amig nem erőlteted. De ha válaszolnia kell az érzelmeidre annak nem fog örül mert egyértelműen nem viszonozhatja és nem is akar megbántani, és ezzel kellemetlen helyzetbe kerül. Msnen ne nagyon beszélj vele, csak nagyon ritkán, havonta 1x (de ha ő ír rád akkor nyugodtan bármikor). Személyesen találkozzál vele, de ne legyen nyilván való hogy azért vagy vele mert vele akarsz lenni.

Tudom milyen nehéz, de hidd el jobb hogy ha békén hagyod, és csak barátként közeledsz hozzá.

Gondolom neked is az a legfontosabb hogy ő boldog legyen. lehetne veled boldog hogyha nem szeret?

2009. nov. 21. 22:41
 12/24 A kérdező kommentje:
Sziaszia. :) Igen, csak az a gond, ohgy szerintem tegnap tiltott, mert picit túlzásba vittem - elég sok helyen kértem tőle bocsánatot (mail, meg másik mailcím).. Besokallt.. Remélem nem lesz baj belőle...
2009. nov. 21. 23:00
 13/24 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok, az előző.

Ha letiltott nem baj, könnyebb lesz ellenállni hogy írjál neki. ha pedig felold akkor se írjál. bocsánatot is elég egyszer kérni, bocsánatot kértél, kész, le van tudva. Fogd vissza magad, és meglátod egy idő után ő is jobban fog kedvelni téged, persze valószínűleg csak barátként.

2009. nov. 21. 23:18
 14/24 A kérdező kommentje:
És ha letörölt, mert már megtette egyszer... És azt is alig bírtam ki... De nem írnék Neki... Most is, azért volt ez a bocsánatkéréses dolog, mert eltűnt, szó nélkül.. És úgy éreztem, rosszat mondtam...
2009. nov. 21. 23:24
 15/24 anonim ***** válasza:
Ne kérj bocsánatot semmiért. ha amiatt lépett le amit mondtál akkor nem akar róla beszélni, tehát ha bocsánatot kérsz amiatt akkor csak erőlteted a témát amitől még rosszabb lesz. egyébként meg van olyan hogy csak úgy lelépnek ok nélkül... Ha pedig letörölt, akkor hagyd rá, ne tegyél neki szemre hányást, ne könyörögj, csinálj úgy mintha nem érdekelne. És Személyesen beszélj vele, ne msnen, mert msnen nem látod az arcát, nem hallod a a hangsulyokat, és egy csomó információ nem jut el hozzád, amik sokkal többet mondanának a viszonyotokról. Ha személyesen beszéltek, beszélhettek akármilyen hétköznapi dologról, közben a azt is látod hogy viszonyul hozzád, pl egy mosolyból, vagy vmiből. viszont msnen csak akkor lehet érzéseket kifejezni ha leírod, és akkor az félreérthetetlen, és kellemetlen... szóval érted, remélem. (most egy kicsit összevissza fogalmazok, remélem azért lehet érteni mire gondolok)
2009. nov. 21. 23:36
 16/24 A kérdező kommentje:
Persze, értem, értelek én. Csak élőben nem nagyon tudjuk megoldani a találkát (mármint, nem rajtam múlik, elhiheted... ha felhozom, hallgat, vagy nemet mond).
2009. nov. 21. 23:39
 17/24 anonim ***** válasza:
:( az a jó ha úgy tudtok találkozni hogy véletlenszerű legyen. pl suli után buszon hazafelé (vagy vmi ilyesmi)
2009. nov. 21. 23:46
 18/24 A kérdező kommentje:
Na látod, ez az, ami nagyon nem jönne össze - más városban lakik...
2009. nov. 21. 23:48
 19/24 anonim ***** válasza:

Akkor nem tudok segíteni :(

Legfontosabb hogy tartsd szem előtt hogy neki mi jó. ha úgy érzed, hogy nem szeretne veled találkozni, akkor ne is próbáld rábeszélni.

próbálj nem törődni vele, neked mindenképpen nehéz lesz, de nem mindegy hogy miért nehéz. Azért mert már megint túllőttél a célon és haragszik rád, és nem tudod hogy tegyed jóvá (ami neki is rossz), vagy azért mert hiányzik neked.

2009. nov. 22. 00:00
 20/24 A kérdező kommentje:
Az van, hogy túllőttem a célon... Ezért is lett a baj... Mert túl sokat írtam Neki (még régebben)... Meg túl sok helyre (2 mailcím, több levél, amiben kb. majdnem ugyanaz volt)... És most nem tudom, mit csinálhatnék... Annyira örültem, hogy ezen a héten már beszélgettünk, ha nem is sokat, de legalább valamennyit, annyira nem akartam elszúrni, de egyik nap nagyon eltűnt, és én nem értettem, miért.. Végülis, tegnap még fent volt... És tényleg, csak két sort írtam egész nap... Mármint MSNen... És estig még fent volt... Csak volt egy rossz érzésem, és ma egy percig nem volt fent MSNen, és nem tudom, hogy "csak" azért, mert tiltott (jobb eset), vagy mert törölt (rosszabb)... Így is, már trükkös módon tudtam felvenni erre a címre, nem akarom megint eljátszani ezt... Ha most megint írok, és bocsánatot kérek, megint több lesz az üzenet, jobban haragudni fog... De én max. 1 hetet bírok ki, hogy ne beszéljek Vele, utána már készen vagyok teljesen...
2009. nov. 22. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!