Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagy el minden nő amint rájön hogy még nem voltam nővel? és mért szégyen ha lassan 26 évesen még nem volt nővel az ember fia?
De nem értitek, hogy nem ő indított ezzel, hanem a "kedves" munkatársak csicseregtek?
Egyébként tényleg, tartsd távol a következő barátnődet a munkahelyedtől, ha lehet.
Mert sok no igazi r*banc akinek elete kozepe a szex. A jó szex. És mivel nem feltételezik hogy veled jó lehet inkább lelépnek. Vagy csak nincs türelmük a tanítással vesződni.
Én szűz fiút keresek nekem nyugodtan irhattok. Bár úgyis az ország külső felén vagytok. 25/L
Kedves okoskodó utolsó, képzeld, én szeretem tanítgatni a szűz pasikat, de ott komoly gond van, aki 26 évesen még szűz!
Nem a fzsról meg a jó szexről szól!
Hát persze. És szerinted ki a fenének van köze ahhoz, hogy k...zik-e vagy sem, Mivel egyetlen nő sem tett érte keresztbe egyetlen szalmaszálat sem, éppen ezért nem köteles beszámolni nekik a magánéletéről. A nők is egy rakás dolgot eltitkolnak, elég csak az egyéjszakás kalandjaikra gondolni.
Le kell sz..ni, hogy mit mondanak a nők és élni a saját életünket. A Kérdező menjen el K...zni nyugodtan és ebből több dolgot is nyerhet. Egyrészt szexuális tapasztalatot, másrészt még valamit. Vannak kifejezetten értelmes nők is a szolgáltatók között, velük elbeszélgethet nyíltan mindenről és tanulhat is a női lélekről.
Lehet, hogy elsőre hülyeségnek hangzik, de egy kurtizán nő, aki az értelmesebb típushoz tartozik, az őszintén fog beszélni vele és nem mismásolva, köntörfalazva, mint a sok magát nagyon normálisnak tartó "rendes nő."
"Akkor meg szerintem azért cseszegetnék szegényt, mert prostizott. Attól is undorodnak a nők."
Én meg az álszent nőktől undorodom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!