Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hagy el minden nő amint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hagy el minden nő amint rájön hogy még nem voltam nővel? és mért szégyen ha lassan 26 évesen még nem volt nővel az ember fia?

Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 19:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

De nem értitek, hogy nem ő indított ezzel, hanem a "kedves" munkatársak csicseregtek?

Egyébként tényleg, tartsd távol a következő barátnődet a munkahelyedtől, ha lehet.

2013. nov. 23. 22:46
 12/19 anonim ***** válasza:

Mert sok no igazi r*banc akinek elete kozepe a szex. A jó szex. És mivel nem feltételezik hogy veled jó lehet inkább lelépnek. Vagy csak nincs türelmük a tanítással vesződni.

Én szűz fiút keresek nekem nyugodtan irhattok. Bár úgyis az ország külső felén vagytok. 25/L

2013. nov. 24. 05:06
 13/19 anonim ***** válasza:

Kedves okoskodó utolsó, képzeld, én szeretem tanítgatni a szűz pasikat, de ott komoly gond van, aki 26 évesen még szűz!

Nem a fzsról meg a jó szexről szól!

2013. nov. 24. 14:41
 14/19 anonim ***** válasza:
#12: Miért, te hol laksz? :)
2013. nov. 24. 19:52
 15/19 anonim ***** válasza:
#13: Fogalmazhatunk úgy is, hogy gond van. De akkor bizony a társadalommal is. Mert hát ha pl. a kérdezővel van valami probléma, akkor hogyhogy nem foglalkozott vele a társadalom, a szülők, a család, a pedagógusok, miért nem vettek észre semmit? Nyilván látható volt már korábban is, hogy bajok vannak (pl. önbizalomhiány, zárkózottság, gátlásosság, bármi), szóval nem csak a kérdező hibája az egész. Plusz ha senki nem ad neki esélyt, akkor mégis honnan legyen tapasztalata? 26 évesen is valószínűleg azért (is) szűz, mert mondjuk 18 vagy 20 évesen se adott neki senki esélyt, még esetleg arra sem, hogy beszélgessenek vele, és megismerjék, nem hogy segítsenek neki úgy testileg, mint lelkileg. A nők nagy többsége nem akar szűz fiúval lenni bizonyos életkor fölött (és most nem feltétlenül 26-ra gondolok, sokan már 18 fölötti pasikat is elhajtanak), lerázzák azzal az ócska szöveggel, hogy "majd neked is eljön", közben meg csesztetik szerencsétlen srácot, hogy miért ilyen, meg hogy kizárólag ő a hibás.
2013. nov. 24. 19:57
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen, teljesen így van. Undorító egy világban élünk. A helyedben Kérdező, már régen elmentem volna k...vákhoz. Legalább lenne egy kis tapasztalatod. Az ilyen munkatársaktól meg mentsen meg a jó ég! Sose mutasd be nekik a jelöltedet!
2013. nov. 24. 22:33
 17/19 anonim ***** válasza:
#16: Akkor meg szerintem azért cseszegetnék szegényt, mert prostizott. Attól is undorodnak a nők. Ők nem adnak neki esélyt, így nem is tudja elveszíteni a szüzességét, ugyanakkor meg elvárják tőle a tapasztalatot, de azt lehetőleg ne krvával szerezze meg. Mi ez, ha nem ördögi kör? Vagy reménykedjen szerencsétlen kérdező a csodában, hogy majd az útjába kerül egy olyan nő, akinek tetszik, és el is fogja tudni fogadni a múltját, a problémáit? Vajon hány ilyen nő lehet a világban? Szerintem nem sok.
2013. nov. 24. 22:45
 18/19 anonim ***** válasza:

Hát persze. És szerinted ki a fenének van köze ahhoz, hogy k...zik-e vagy sem, Mivel egyetlen nő sem tett érte keresztbe egyetlen szalmaszálat sem, éppen ezért nem köteles beszámolni nekik a magánéletéről. A nők is egy rakás dolgot eltitkolnak, elég csak az egyéjszakás kalandjaikra gondolni.

Le kell sz..ni, hogy mit mondanak a nők és élni a saját életünket. A Kérdező menjen el K...zni nyugodtan és ebből több dolgot is nyerhet. Egyrészt szexuális tapasztalatot, másrészt még valamit. Vannak kifejezetten értelmes nők is a szolgáltatók között, velük elbeszélgethet nyíltan mindenről és tanulhat is a női lélekről.

Lehet, hogy elsőre hülyeségnek hangzik, de egy kurtizán nő, aki az értelmesebb típushoz tartozik, az őszintén fog beszélni vele és nem mismásolva, köntörfalazva, mint a sok magát nagyon normálisnak tartó "rendes nő."

2013. nov. 24. 23:38
 19/19 anonim ***** válasza:

"Akkor meg szerintem azért cseszegetnék szegényt, mert prostizott. Attól is undorodnak a nők."

Én meg az álszent nőktől undorodom!

2013. dec. 26. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!