Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megsértődött a párom. Mit tegyek?
Régen egy jó módú pasival jártam. Mostani párom nem annyira jól áll anyagilag.
Ma beszéltem a tesómmal és mondtam neki, hogy milyen jó volt régen amikor még volt pénzem, nem úgy mint most.
Ezt meghallotta a párom és nagyon megsértődött, még sírt is, hogy akkor minek vagyok vele.
Én szeretem őt. Mit tegyek?
"milyen jó volt régen amikor még volt pénzem"
Milyen pénzed? A volt párod pénze, amit költöttél, nem ez a kategória. Ha rossz, hogy nincs pénzed, teremtsd elő, ne másokat okolj ezért és ne másoktól várd, hogy pénzeljenek.
"milyen jó volt régen amikor még volt pénzem, "
Neked volt pénzed, vagy az ex-ednek? Azért ez nem mindegy...
"A volt pasim családjának van földjük, és egy csomó jószág. A páromnak meg még egy háza sincs, albérletben lakunk."
Hogy te nem szereted ezt a pasast, az biztos!
És miért nincs NEKED házad? Hol van az előírva, hogy a férfinak kell legyen egy háza? vagy egy lakása?
Mi is albérletben kezdtük a férjemmel, és mostmár van közös hitelmentes házunk. Te nagyon anyagias vagy, ez a kapcsolat nem fog működni hosszú távon nálatok. :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!