Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon megsértődött a párom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megsértődött a párom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Régen egy jó módú pasival jártam. Mostani párom nem annyira jól áll anyagilag.

Ma beszéltem a tesómmal és mondtam neki, hogy milyen jó volt régen amikor még volt pénzem, nem úgy mint most.

Ezt meghallotta a párom és nagyon megsértődött, még sírt is, hogy akkor minek vagyok vele.

Én szeretem őt. Mit tegyek?

2013. nov. 23. 16:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

"milyen jó volt régen amikor még volt pénzem"

Milyen pénzed? A volt párod pénze, amit költöttél, nem ez a kategória. Ha rossz, hogy nincs pénzed, teremtsd elő, ne másokat okolj ezért és ne másoktól várd, hogy pénzeljenek.

2013. nov. 23. 16:55
 12/21 A kérdező kommentje:
A volt pasim családjának van földjük, és egy csomó jószág. A páromnak meg még egy háza sincs, albérletben lakunk.
2013. nov. 23. 16:56
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
12 Volt egy prosti ismerősöm, igazi k.urva volt. Talán onnan ilyen ismerős a hozzáállásod. Gáz, gáz, gáz.
2013. nov. 23. 16:57
 14/21 anonim ***** válasza:
45%
öhm...szerintem nem azt írta a kérdező, hogy vágyakozik a volt pasija iránt...biztos nem véletlenül van a mostani párjával. én inkább úgy értelmezem, hogy régen nem voltak anyagi gondjai és az jó volt...függetlenül attól, hogy most honnan volt a pénz.
2013. nov. 23. 16:58
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

"milyen jó volt régen amikor még volt pénzem, "

Neked volt pénzed, vagy az ex-ednek? Azért ez nem mindegy...

2013. nov. 23. 16:59
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
"Ma beszéltem a tesómmal és mondtam neki, hogy milyen jó volt régen amikor még volt pénzem"- az sem a tiéd volt, csak kaptad biztos a "kedvességedért".
2013. nov. 23. 17:01
 17/21 anonim ***** válasza:
52%
Hmm földbe fektetés milyen jó ötletet adtál köszi. Amúgy teremts magadnak elő egy kis pénzt és kezdj bele egy válalkozásba ami jövedelmező.
2013. nov. 23. 17:01
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"A volt pasim családjának van földjük, és egy csomó jószág. A páromnak meg még egy háza sincs, albérletben lakunk."

Hogy te nem szereted ezt a pasast, az biztos!

És miért nincs NEKED házad? Hol van az előírva, hogy a férfinak kell legyen egy háza? vagy egy lakása?

Mi is albérletben kezdtük a férjemmel, és mostmár van közös hitelmentes házunk. Te nagyon anyagias vagy, ez a kapcsolat nem fog működni hosszú távon nálatok. :(((

2013. nov. 23. 17:03
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Anyagias riherongy vagy.
2013. nov. 23. 17:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Szégyelld magad...
2013. nov. 23. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!