Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon megsértődött a párom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megsértődött a párom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Régen egy jó módú pasival jártam. Mostani párom nem annyira jól áll anyagilag.

Ma beszéltem a tesómmal és mondtam neki, hogy milyen jó volt régen amikor még volt pénzem, nem úgy mint most.

Ezt meghallotta a párom és nagyon megsértődött, még sírt is, hogy akkor minek vagyok vele.

Én szeretem őt. Mit tegyek?

2013. nov. 23. 16:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%

Ha szereted őt, akkor minek mondasz olyat, hogy "régen milyen jó volt, mert volt pénzed".

Ne csodálkozz, hogy sírt, megalázó volt számára az, amit mondtál.

Mit tegyél?

Szakíts vele, hogy legyen esélye egy normális nőt találni, aztán kereshetsz magadnak egy pénzeszsákot.

2013. nov. 23. 16:47
 2/21 anonim ***** válasza:
87%
Te nem tudsz pénzt előteremteni magadnak? A pasijaidtól függ, hogy van e pénzed? Szerintem ez gáz.
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nekem sem esett volna túl jól. Kérj őszintén bocsánatot.
 4/21 anonim ***** válasza:
3%

A kérdésből is adódik, h. a nők 95%-a sajnos q*rva... :-/

Fordítva is igaz, a férfiak 95%-a lyukra jár...

2013. nov. 23. 16:49
 5/21 anonim ***** válasza:
Ennek a kapcsolatnak annyi. Ezt már le nem mosod az elméjéről.
2013. nov. 23. 16:49
 6/21 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen ugyanaz a véleményem, mint a 2. válaszolónak. Gáz hozzáállás a részedről. Kérj bocsánatot, és mondd neki hogy nem rá gondoltál, hanem csak és kizárólag a pénzre.. jujj így leírva is de gáz ez...
2013. nov. 23. 16:51
 7/21 anonim ***** válasza:
74%

Kérj bocsánatot, mert végtelenül bunkó voltál.

Másrészt, ha neked a pasid pénzétől függ, hogy van-e pénzed, vagy nincs, akkor az nagyon szánalmas.

Legjobb lesz, ha szakítasz vele, jobbat érdemel. Aki szereti a párját, nem mond ilyet akkor sem, ha biztos benne, hogy nem hallja. Egész egyszerűen eszébe sem jut!!!

8/21 anonim ***** válasza:
20%
Keress férfit magadnak. Milyen férfi az aki ilyesmire elsírja magát, ugyan már inkább tenne érte, hogy neki is több legyen.
 9/21 anonim ***** válasza:
Szakítasz vele ez a legjobb dolog amit tehetsz.
2013. nov. 23. 16:52
 10/21 anonim ***** válasza:
76%
Szereted őt, de jobban szereted a pénzt. Keress magadnak egy gazdag pasit és fulladj meg a pénzedben.
2013. nov. 23. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!