Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan 'adjam vissza' neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan 'adjam vissza' neki ezt az érzést? :/

Figyelt kérdés

Barátom minden hétvégén kocsmázni van.

Nem élünk együtt, így tudom hogy nem szólhatok bele,hogy mit csinál, mégis olyan rossz érzésem van...mintha irigy lennék a barátaira,hogy ők annyit vannak vele,míg velem csak suliba találkozik többnyire,ritkán itthon kettesben...

Eléggé felvágós,menőző barátai vannak,akik mindenben benne vannak, erősen cigiznek, erre szerencsére nem vették még rá Őt.

Viszont félek ilyenkor attól is,hogy esetleg sokat iszik majd velük és újra valami hülyeséget tesznek,pl múltkor a barátja rendőrségi ügybe is keveredett,persze Ő is ott volt.

Azt szeretném,hogy ő is azt érezze amit én, hogy mennyire féltem Őt és rossz érzésem van,hogy ilyen gyakran elmegy.

Vagy szerintetek hülyeség?

Az én barátnőim nyugis természetűek, buli nincs a közelben, és így össze sem ülünk, csak néha találkozok némelyikkel.Szerintetek akkor hogy csináljam?:(

2013. nov. 22. 22:09
 1/10 A kérdező kommentje:
vagy tök hülyeség amit gondolok,érzek?://
2013. nov. 22. 22:11
 2/10 anonim ***** válasza:

menjetek bulizni a barátnőkkel, vagy dobd

hány éves vagy?

2013. nov. 22. 22:11
 3/10 A kérdező kommentje:

miért dobjam?

17 vagyok.

Ha látja ilyenkor picit,hogy nem olyan 'szerelmesen' beszélek vagy írok neki,rögtön azt mondja,hogy csak nem tiltani akarom vagy azért vagyok ilyen mert ''kitette a lábát a házból''

2013. nov. 22. 22:13
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
akkor meg ne panaszkodj, hanem nyelj
2013. nov. 22. 22:15
 5/10 A kérdező kommentje:
nincs valami 'trükk'hogyan éreztethetném vele,hogy ez nekem milyen érzés?
2013. nov. 22. 22:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
de, de most olyat mondok hogy magad sem fogod elhinni; megbeszélés
2013. nov. 22. 22:18
 7/10 A kérdező kommentje:

probáltam már nem egyszer, de csak annyit mond,hogy ne tiltsam.

Ezért én is csinálnék valamit, amitől benne is ilyen érzést kelthetek. Bulin kívül.

2013. nov. 22. 22:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Most mondom, hogy ez a kapcsolat halálra van ítélve. Nem lesz hosszú életű. Ez tapasztalat, szerencsére nem személyes, de a legjobb barátnőmmel is ez volt. Ő kb 2-3 évig tűrte ezt, mert szerette. Szerencsére végre rá jött, hogy többet érdemel egy részeges pasitól, aki a saját szülinapi buliján is beégette a részegség miatt. Remélem, te okosabb leszel. Egyébként sem jó ómen ha valamit nem lehet megbeszélni egy kapcsolatban, mert jönnek ettől még cifrább problémák is.
2013. nov. 22. 22:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatal vagy még ahhoz,hogy észrevedd azokat a dolgokat,amit egy tapasztaltabb nő simán kiszúr,szóval nem bántalak a naivságod miatt.Viszont előbb-utóbb észre kell venned,hogy a kocsma,a buli,a haverok fontosabbak neki nálad.Nem te vagy az első,hanem a szabadsága.Ez pedig nemcsak a fiatalságának tudható be,hanem annak,hogy ő sajnos ilyen.Te nem fogod tudni őt kordában tartani,mert egoista.Ha pedig szólsz neki emiatt,mindig te leszel majd a hibás,benned fog lelkiismeretfurdalást kelteni.Pont ezt nem kéne hagynod.Én ultimátumot adnék neki a helyedben,tehát vagy te leszel neki a legfontosabb,vagy szakítasz.Nem kell meghunyászkodni meg behódolni neki,mert azt csak kihasználja.
2013. nov. 22. 22:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyébként pedig nem fogod tudni neki mindezt visszaadni,mert pont nem érdekli az egész,sőt,te sem annyira.Neki fontosabb a saját kis élete,meg az alkohol,szóval az sem fogja meghatni,ha fejen állsz.Tapasztalatból írom.
2013. nov. 22. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!