Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan 'adjam vissza' neki ezt az érzést? :/
Barátom minden hétvégén kocsmázni van.
Nem élünk együtt, így tudom hogy nem szólhatok bele,hogy mit csinál, mégis olyan rossz érzésem van...mintha irigy lennék a barátaira,hogy ők annyit vannak vele,míg velem csak suliba találkozik többnyire,ritkán itthon kettesben...
Eléggé felvágós,menőző barátai vannak,akik mindenben benne vannak, erősen cigiznek, erre szerencsére nem vették még rá Őt.
Viszont félek ilyenkor attól is,hogy esetleg sokat iszik majd velük és újra valami hülyeséget tesznek,pl múltkor a barátja rendőrségi ügybe is keveredett,persze Ő is ott volt.
Azt szeretném,hogy ő is azt érezze amit én, hogy mennyire féltem Őt és rossz érzésem van,hogy ilyen gyakran elmegy.
Vagy szerintetek hülyeség?
Az én barátnőim nyugis természetűek, buli nincs a közelben, és így össze sem ülünk, csak néha találkozok némelyikkel.Szerintetek akkor hogy csináljam?:(
menjetek bulizni a barátnőkkel, vagy dobd
hány éves vagy?
miért dobjam?
17 vagyok.
Ha látja ilyenkor picit,hogy nem olyan 'szerelmesen' beszélek vagy írok neki,rögtön azt mondja,hogy csak nem tiltani akarom vagy azért vagyok ilyen mert ''kitette a lábát a házból''
probáltam már nem egyszer, de csak annyit mond,hogy ne tiltsam.
Ezért én is csinálnék valamit, amitől benne is ilyen érzést kelthetek. Bulin kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!