Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Történt már veled is biztos...

Történt már veled is biztos rossz a múltban!? Ha előjöttek vagy jönnek a rossz emlékek akkor hogyan küzdöd le azt az érzést nehogy vissza essél abba a lelki állapotban? Van erre valami teknika?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 21:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Mindenből lehet tanulni a rosszból is.
2012. dec. 15. 21:12
 2/9 anonim ***** válasza:

Nehezen, szinte sehogy. Elmúlik egy két óra múlva magától, de leküzdeni, hát nekem nem megy.

Főleg amikor pszichiátria gyakorlaton tudatosan kellett felidézni, ejj de szar volt.

2012. dec. 15. 21:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Beszélek magamhoz.

Nem tudom, ez mennyire egészséges (xD) de ilyenkor mindig kívülről tekintek magamra és gondolatban azt mondom:

Nem lesz semmi baj. Hiszen még itt vagyok és még bármit megtehetek, soha nem fogom elhagyni az eszem és ki fogok jönni az összes problémából. Mert erős vagyok. Nem számít, mennyi rossz történik, mindig lesz annyi lélekjelenlétem, hogy megerősítsem magam, mint éppen most. - ilyeneket, és akkor megnyugszom pár perc alatt.

2012. dec. 15. 21:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez nem egy rossz technika, de isten bizony attól félnék, hogy valaki rámnyit mikor épp magammal társalgok :D
2012. dec. 15. 21:25
 5/9 anonim válasza:

elhesegetem gyors azokat a gondolatokat

szebb dolgokra gondolok

megpróbálok nem energiát tölteni bele

esetleg próbálkozz meditációval, jógával és akkor kiegyensúlyozottabb leszel

vagy ha pl vki megbántot és onnan ez a rossz emlék, akkor lehet írni megbocsátó levelet, persze nem küldöd el, de kiadod magadból esetleg ami benned maradt sé még ezért jönnek fel a dolgok

de ez meg veszélyes is lehet

2012. dec. 15. 21:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Arra gondolok h az adott eseménynek meg kellett történnie ahhoz, hogy én most az az ember legyek, aki vagyok. És hogy ez egy szükséges rossz volt a fejlődésem útján. Egy tanulság.

Egy feladat az élettől, amit átéltem, megoldottam, nem kapom megint ugyanezt a leckét.

2012. dec. 15. 21:43
 7/9 anonim ***** válasza:
A lelkiismeret egy érdekes dolog.Addig nem hagy békét amig le nem rendezed a dolgokat. Elnyomhatod, de csak ideig óráig sikerül. Még ha nehéz is jobb túlesni a rendezésén, mint sem elnyomni. Utána felszabadul az ember a nyomástól.
2012. dec. 15. 21:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni.Én ilyenkor kiborulok,bőgök valakinek,vagy itt írogatok.Egy idő után elmúlik.Valamikor meg ki kell jönnie a bánatnak.
2012. dec. 15. 21:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Ijesztő ahogy előjönnek bennem néha a régi sérelmek, amikor engem bántottak meg, vagy én másokat. És ez olyankor elég nagyot üt rajtam, de hamar elmúlik. Bárcsak ne emlékeznék rájuk! Olyankor arra gondolok, hogy a rosszakaróimnak/megbántottjaimnak is annyi minden történhetett az életükben azóta, hogy talán már nem is emlékeznek rá, és ők is hasonló cipőben járhatnak.
2013. jan. 31. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!