Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkatársi szerelem müködik-e komolyabb tájon?
Működhet, persze, egyetlen gond, hogy ha netán szakításra kerül a sor, egyeseknek ciki bemenni a munkahelyre.
Én jobban aggódnék a 18 év miatt.
Akkor számoljunk. Te 20 éves lány, Ő 38 éves pasi. Te 40 éves (jó esetben még vonzó közel középkorú) nő, Ő 58 éves fiatalos nagypapa? Persze, durván általánosítok.
A munkahelyi szerelemmel szerintem nincs gond, hisz hol ismerkedjen az ember, ha nem ott, ahol -szerencsés esetben- 8 órát tölt el nap mint nap. Viszont, ez csak addig működik, amíg minden rendben van. Utána, ha esetleg összevesztek, nem fog menni a munka rovására? Milyen érzés lenne, hogy a munkatársak napi pletyka szintjén tárgyalják ezt ki? Képes lennél feladni az állásod, ha végleg megromlik a kapcsolat? Bocsi, ha túl pesszimista vagyok, de ilyenekre is gondolni kell. Előfordulhat.
Amúgy, szerintem beszélj vele, hogy Ő mit gondol erről, legyél nyílt, bajod nem eshet, max. nemleges választ kapsz, de az esélyt mindenképp add meg rá, hogy meghallgasd Ő, hogy áll ehhez az egészhez, hisz lehet, hogy csak egy könnyed, felelősség nélküli flörtöt akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!