Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudtam kifogni még egy olyan fiút se aki tisztel, törődik velem, megbecsül? Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
Eddig soha nem voltam teljesen boldog párkapcsolatban. Mindig olyan fiúkkal hozott össze a sors akik nem becsültek meg és rosszul bántak velem. Állandóan csalódnom kellett. Miért vonzom ezeket a srácokat? Hogy tudnék rátalálni valakire aki kedves, rendes, törődik velem és igazán szeret?
Már nagyon el vagyok keseredve, úgy érzem, hogy nekem soha nem lesz normális kapcsolatom! De tényleg!
Talán még nem jött el az ideje.
Kellenek ezek a tapasztalatok is,mielőtt még meglenne az igazi.
#2 Már elég sok ilyen tapasztalatom volt, úgyhogy nem kell több!
#4 Egyik se tetszett külsőleg. Na jó, egy igen. És nem is jöttem össze mindegyikkel. A legtöbbel csak randiztam.
#5 22 vagyok. Sose akartam nagyon barátot, csak nehéz nem ilyenekre gondolni a sok csalódás után...
Rossz emberekkel kezdtél, vagy rossz emberek kezdtek veled.
Érthető, hogy elég rosszul érzed magad miatta, de ne keseredj el. Sokan vannak akiknek sokáig nem jön össze semmi stabil párkapcsolat :/
Ismerkedj. Ne kapcsolat céljából, hanem csak simán ismerkedj, aztán majd ki fog alakulni. biztos találsz egy srácot aki megbecsül, tisztel és törődik veled :)
(Zárójelben megjegyzem és ugyan ezt érzem, hogy szerencsétlen vagyok párkapcsolatok terén... Néha rossz, de nem aggódom túl. Inkább ne legyen egy darabig kapcsolatom, minthogy legyen egy rossz.)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!