Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha egy srác a barátnője előtt sír?
Figyelt kérdés
És nem arról van szó,hogy egy érzelgős kis b*zi,hanem ha már elege van mindenből,és mindenkiből,és egyszerűen nincs kinek elmondania,és már élni sincs kedve sokszor...2009. nov. 19. 00:09
21/27 anonim 

válasza:

Nekem is sokszor sírt a férjem, amikor szorongásos depresszió gyötörte. Biztattam, adja ki magából, amit lehet! Egy férfinek olykor szüksége van arra, hogy a nőnél nyugalomra találjon, kiengedhesse a feszültséget egy kiadós sírással. Ilyenkor csak egyet szabad egy nőnek: elfogadni, befogadni. Hatalmas feltöltődés tud lenni egy férfinak.
22/27 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem gáz!Sőt.Én kimondottan szeretem ha egy pasinak is van szíve.
23/27 anonim válasza:
Eggyel talán nem gáz . Nagyon aranyos ha egy pasi sír. De ilyenkor amikor sírsz a barátnőd előtt akkor hozzá bujhatsz és ölel egy órán át ..meg ilyenkor elő tudjátok hozni az olyan témátokat amit amúgy nem beszélnétek meg.
24/27 anonim 

válasza:

Nem gáz! Legalább látja, hogy a szíved helyén nem csak egy kő van:) Én is sírtam már a barátnőm előtt és nem nézte rossz szemmel, inkább megölelt. Sajnos 9 hónapja elveszítettem Őt egy balesetben...:'( Gyuszi, 19
25/27 A kérdező kommentje:
Részvétem a barátnőd miatt. :(
Nem lehet könnyű.
2010. okt. 26. 10:34
26/27 anonim 

válasza:

Köszönöm!
Valóban nem könnyű... (Gyuszi)
27/27 anonim 

válasza:

egy férfi nem sirhat állitólag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!