Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha egy srác a barátnője előtt sír?

Oké, a te dolgod, de gondolj bele, mi lenne fordított esetben: ha a barátnőd mondaná neked, hogy nem akar tovább élni, és mondjuk 2 nap múlva öngyilkos lesz. Akkor magadat fogod okolni, mert tudtál róla, mégsem segíthettél neki!
Annak idején azért nem mondtam el senkinek, mert esélyes volt, hogy megcsinálom, és nem akartam senkiben sem rosszérzést, bűntudatot kelteni. Ezért búcsúlevelet sem gondoltam írni, ami így utólag visszagondolva hülyeség, mert búcsúlevéllel könnyebben lezáródott volna a rendőrségi nyomozás, és ez mindenkinek az érdeke egy ilyen esetben.

Az én barátom is sírt már előttem többször. Én nagyon gáznak talaltam, mert veszekedés közben történt, és amolyan "neked semmi nem jó, csinálhatok akármit" jellegű zokogás volt. Olyan volt, komolyan, mint egy kislány.
Amiket te leírtatok, azzal nincs semmi gond, sőt, kifejezetten aranyosnak találom.

én is már sírtam a párom előtt, nincs ezzel gond.
22/F

Egyedül
Kinek mondjam el mit érzek?
Hogyan tud fájni a nemlét.
Ki gyógyítja sebem, ha vérzek?
Ha felszakad egy emlék.
Ki értheti meg bánatom?
Melyet kimondani sem lehet.
Eltévedt bennem pár atom,
Gyógyszer itt mit sem tehet.
Ki segít fel, ha elestem?
A hosszú út során.
Ki mondja meg mit kerestem?
Akkor még, idejekorán.
Ki áll mellettem, ha sírok?
S könnyeim papírra vetem.
Ki fogja kezem, ha írok?
Ha van pár jó ötletem.
S ki kérdi meg tőlem
"Barátom hogy érzed magad?"
Ki érdeklődik felőlem?
Ha életem filmje kettészakad.

Az attól függ. Ha tényleg valami baja van, kiborult, megértésre vágyik, akkor egyszer-kétszer (nem állandóan) és azért ne zokogjon órákig, mint egy gyerek, igyekezzen abbahagyni, miután a barátnője átölelte... De én (nő) azt vallom, egy nő se bömböljön a barátjának, (meg másnak se). Egy kis ideig persze, OK, de gyakran és sokáig neurotikus benyomást kelt...
Nekem nincsenek a témában jó emlékeim, férfiaktól csak "neurotikus" sírást láttam eddig, amikor veszekedett velem, hisztizett, és érzelmi zsarolásként kezdett bőgni.
A szomszéd meg akkor sírt, miután előző nap jól megverte az asszonyt és a rendőrök küldték el a lakásból, és másnap zokogott az ajtó előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!