Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha egy srác a barátnője előtt sír?

Azért örülök hogy nem csak én gondolom így.
20/F
A minap komolyan elgondolkodtam rajta,hogy befejezem földi pályafutásomat...
Ő meg olyan aranyos volt,és olyan szépen odabújt hozzám,és mondta hogy mit csinálna nélkülem,jó nagy hülye vagyok,stb..És nem bírtam magammal..Eddig is nagyon szerettem,de most....Huhh.. :)

láttam már sírni a barátomat 2x is... és nem volt gáz, számomra hihetetlen volt az, amit akkor kaptam... akárki megnézi, nem az a macsó alkat, de férfias, erős, nem hinné el senki róla, hogy tud sírni is...
egyszer, mikor nagyon megbántott, és tudta, h szemét volt, akkor bocsánatkérés közben sírta el magát, h már nagyon sajnálja és nem akar emiatt elveszíteni (szokás szerint egy kis hülyeség volt am, amin összekaptunk :), és végülis amúgyis megbocsátottam volna, de így, h rájöttem, h tényleg ENNYIRE fontos vagyok neki... szóval nagyon meghatározó élmény volt :)

Elsővel 100%osan egyetértek!
Nálunk akkor mélyült el teljesen a kapcsolat, miután sírt nálam, én meg azért pityeredtem el, mert ő sírt.. :))

Én nem vagyok az a sírós típus, inkább depressziós és undok, de ez persze nevelés kérdése.
Ha nem apróságok miatt sírsz és nem túl gyakran, akkor nem gáz.
Ez az öngyilkosságos dolog meg... én is gondoltam már rá komolyan, de senkinek sem mondtam el, csak fölöslegesen idegesítettem volna másokat. Nem hiába szokták mondani, hogy ez általában figyelemfelhívásra szokott irányulni, de ezek szerint bejött neked. grat :)
21F
Nem figyelemfelhívás volt a cél..Gyűlölöm azokat az embereket,akik minden héten valami újabb gyökérséget találnak ki,csak hogy a középpontba kerüljenek.
Én sosem akarok ilyen lenni,nem ez volt a célom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!