Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gyanús az, ahogy a párom az exéhez viszonyul?
Már 5 éve együtt vagyunk, előttem volt egy barátnője, a lány hagyta el őt. Fb-n ismerősök és a lány gyakorta posztolgat. Azon nem ütköztem meg, hogy a párom lájkolgatja a képeit meg a bejegyzéseit, de az igencsak szemet szúrt, hogy kb lesi minden kívánságát. Azt értem ezalatt, hogy ha egy kérdést ír ki a csaj, párom egyből válaszol rá, vagy ha segítség kell, egyből felajánlja, hogy ő majd segít. Legutóbb a lány gépe romlott el és a párom írta neki, hogy szívesen átmegy megnézni/megjavítani. Még jó, hogy a lány öccse meg tudta csinálni...
Nagyon bosszant ez a dolog, de nem tudom, hogy jogosan-e. Talán csak szimplán figyelmes vele (bár nem tudom miért) és csak azért zavar ennyire, mert az a lány sokkal szebb nálam és mert nem úgy mentek szét, hogy a párom kiszeretett belőle vagy valami, hanem ugye ő hagyta ott a barátomat.
Azért nem vele beszélek erről, mert előtte itt szeretném kikérni a véleményeket, ugyanis ha szerintetek nem jogos a féltékenykedésem, akkor inkább fel sem hozom előtte a dolgot.
23/L (25/F)
Egy kicsit jogos.De mivel nem tudjuk milyen a viszony kettejük között így nem lehet bármit csak úgy megállapítani.
Hogy gyanús?Nekem nem.De érdemes odafigyelni és megbeszélni vele.
Ha zavar, akkor beszéld meg vele, de ne hisztis kislány módjára, hanem felnőtt nőként!
Csak elméleteket tudnék gyártani a dologgal kapcsolatban, ezt pedig nem szeretném, mert talán rossz irányba befolyásolna és nem is ismerlek se benneteket, se a kapcsolatotokat.
Abszolút jogos. Sajnos az is nagyon valószínű hogy vele csalt meg. Mert az ember nem melegszik össze 5 év után csak úgy a semmitől az exével. Szerintem minimum kavarnak az még a legjobb eset.
vel. Én megkérném hogy szakítsa meg vele a kapcsolatot örökre.A reakciója sokat elárul majd. De mindezt 5 év után? Hát ez döbbenet számomra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!