Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem lenne gyanús? : S
A helyzettől függ, hogy gyanús lenne-e. Ha nagyon takargatná (nem a jelszavát), de éppen mondjuk fb-ozik és arra járok, vagy odamegyek hozzá és ő rögtön kilép, stb., akkor gyanús lenne, főleg ha folyamatosan ezt tenné.
A jelszavát meg minek árulná el? Mindenkinek van magánélete.
Uhh hagyjad már a kutakodást... Nagyon gyerekes dolog. A jelszavára is kíváncsi vagy...
Az az ő magán szférája. A kapcsolat alapja a bizalom egymás iránt. Fel sem kellene tenned neki ilyen jellegű kérdéseket.
Nehogy már egy nevetséges közösségi oldalon vitázzatok. Ezért nem is vagyok fent semmi ilyen marhaságon mert csak problémákat szül.
Alkalmazkodni kell a másikhoz, ennyi.
Vagy te dobjad a srácot ha már többször feljött a szakítás is vagy pedig ő lépjen. Senki nem érezné jól magát egy ilyen kapcsolatban semmi esetre sem, főleg ha a kis bajok is elefántok lesznek.
Főleg ahogy te írtad "érzékenyebb vagyok,és kis dolgokat is képes vagyok felfújni". Ez jobb nem lesz.
Én se árulom el a face jelszavamat a párjaimnak és eszem ágában sins ilyet kérni tőlük. Magánszféra? Bizalom? Ott lapul a háttérben nálatok, vagy már meghalt?
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!