Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges, hogy valaki ne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy valaki ne a társát szeresse, hanem azt, ahogy a társa szereti őt?

Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 09:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lehetséges, persze. Csak ebben az esetben én elgondolkoznék a szakításon.
2013. nov. 11. 09:52
 2/13 A kérdező kommentje:
Úgy értem úgy ahogy viszonozza is. És amíg feltétel nélkül viszont szeretik, ez ki sem derül.
2013. nov. 11. 09:55
 3/13 anonim ***** válasza:
Sok minden lehetséges.
2013. nov. 11. 09:55
 4/13 anonim ***** válasza:
akàr onzèsnek is hìvhatnànk
2013. nov. 11. 09:56
 5/13 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy nem a társadba vagy szerelmes, hanem maga az érzés hiányzik, hogy szeressenek.
2013. nov. 11. 10:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez addig nem baj,amíg nem CSAK azért szereted.
2013. nov. 11. 10:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Bizony!Én pl erre vágyom,elég ha van kémia a részemről.
2013. nov. 11. 10:28
 8/13 anonim ***** válasza:

Olyan férfi biztos hogy van, aki inkább megvan egy egyszerűbb, de őt istenítő nővel, mint egy számára vonzóbb magasabb kultúrlátáságú, jogosan igényesebb nővel, aki saját szintéhez mérve már jóval több hibát látna a férfiban.

(Pl. egy multis szenior mérnököt egy egyszerűbb csaj csodálni tud, egy több nyelvet beszélő, diplomás multis középvezető csaj meg még többet akar kihozni belőle, ami miatt érezheti a férfi, hogy a nőnek teljesítménye kevés.)

2013. nov. 11. 10:34
 9/13 A kérdező kommentje:
És nőnél lehetséges?
2013. nov. 11. 10:39
 10/13 Mcgalagony17 ***** válasza:
Igen lehetséges. Engem is jobban szeret a párom, mint én őt, de próbálom úgy viszonozni hogy a különbség ne legyen feltűnő. Az a baj, hogy neki én vagyok a nagybetűs igazi, nekem viszont nem ő:( De a kapcsolatunk azért alapvetően jól működik,megvan a tökéletes kémia, és jellembeli hasonlóság is:)
2013. nov. 11. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!