Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti felmennetek pestre?

Figyelt kérdés

Parom egyetem miatt fel ment innen szegedrol. En dolgozok de a kerestem 75-80e, szuleimmel elek es fent ugye alberlet lenne. Munkam is lenne valaszinileg de a legfobb ok az a parom. Majdnem 4eve vagyunk egyutt es NAGYON Hianyzik. De felek. Mi vam ha megse kapok munkat vagy hamar kirugnak? Ti megbantatok, hogy felmentetek? Ti mit tennetek?

A kapcsolatunk igy is nagyon jo es nem elnenk egyutt ha felmennenk.

2013. nov. 18. 08:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem mesz fel, akkor egy even belul szakitani fogtok.
2013. nov. 18. 08:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én unokatesóm egy év együttjárás után amikor a barátnője fősulira ment pestre, simán ment vele. Egy ideig nem volt munkája, most meg jobban keres, mint valaha. És megmaradt a barátnője is.
2013. nov. 18. 08:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha nem sikerül akkor összepakolsz és hazamész.

Várj még pár hónapot tegyél félre pénzt, hogy legyen akkor is, ha nem kapsz munkát már pedig nem fogsz egyből.

Nem külföldre költözöl...

2013. nov. 18. 09:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi nemsokára felmegyünk haverokkal albérletbe. Csak gyűjtünk még pénzt hozzá.:)
2013. nov. 18. 09:44
 5/6 anonim ***** válasza:

menj fel hozzá! találsz munkát csak keresni kell!

Ha nem mész tuti a szakitás! Míg megelözheted a bajt addig tedd!

2013. nov. 21. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp menj fel, ha van egy kis megtakarított pénzed, nem csak a kapcsolatod miatt, hanem Neked is több lehetőséged lehet munka szempontjából a későbbiekben.
2013. nov. 21. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!