Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmenjek vele Pestre vagy ne?
Figyelt kérdés
a barátnőm exéről lenne szó hívjuk őt Gábornak.. Szóval a barátnőm ezt a Gábort nagyon sokszor átverte. Kihívta magához külföldre. Gábor megvette a 200ezer ft-os jegyet és az út előtt 3 nappal lemondta hogy mégse menjen ki mert már más pasija van. De azzal a pasival szakított és visszakönyörögte magát Gáborhoz. De utána megint dobta más miatt. de közbe végig etette hogy vele fog élni ha hazautazik stb. haza is jött. de Gábornak épp anyagilag nem ment jól és a barátnőm a másik pasit választotta. barátnőm nem tudja hogy én a mai napig beszélgetek Gáborral. mivel láttam hogy barátnőm használja ki nem láttam értelmét hogy összevesszek vele. Most Gábor költözik Pestre és azt mondta menjek vele fel.. ott lenne munkám is.. végre. mert itt Borsodba semmi nincs. csak kicsit félek barátnőm reakciójától. ugyan akkor tudom azt is hogy Gábor simán összejönne velem. Mert 2 éve már hogy nagyon jól elvagyunk.. szerintetek mit tegyek ? felmenjek vele Pestre ? Vagy inkább maradjak .. mert ha felmegyek tuti nem szól hozzám többet a barátnőm..2013. jan. 5. 21:44
2/3 anonim válasza:
a barátnőd egy HP, és ez alatt nem nyomtatót és házi pálinkát értettem. menj Gáborral
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!