Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na a következő problémám lenne megismertem egy nem olyan nagyon szép de nagyon értelmes és oda adó lány a problémám vele egyedül a súlya nem kövér csak husis. Eddig minden barátnőm az a tipikus modell volt. Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Volt 1 macerás modell alkatú lány akivel kavartunk és kiderült pasija van így be is fejeztem a dolgot a lány azonban fél éve pasi nélkül van, hogy bizonyítson érdemes vele össze jönni és macerás a választás egy szép de gázos lány vagy egy kevésbé szép de nagyon oda adó ti mit gondoltok lányok fiúk? Köszönöm egyébként 28 az életkor. És én lassan majd gyereket szeretnék meg családot.2013. nov. 17. 20:12
11/15 anonim válasza:
"Modell barátnők..." persze... és ők most hol vannak? Talán már az ezredik másik hapsi ágyában fetrengenek"
Persze, mert aki szép az egyből fűvel-fával lefekszik, aki nem annyira az meg persze maga a megtestesült szentlélek.
Általánosításból jeles.
12/15 anonim válasza:
"Persze, mert aki szép az egyből fűvel-fával lefekszik, aki nem annyira az meg persze maga a megtestesült szentlélek."
1. a kérdező macerás lányokról ír, tudjuk ez mit jelent, 2. együtt vannak még a kérdezővel? sikerült fenntartaniuk egy kapcsolatot? nekem nem az jött le... :)) 3. ha olyan szuper csajok lennének nem vacillálna, hogy a másikat válassza e, mert az odaadó meg értelmes...
13/15 anonim válasza:
Tudjuk mit jelent? Hát nem, én pont nem erre gondoltam...
14/15 anonim válasza:
Felszínes vagy ez alapján a "szép de gázos lány" a megfelelő választás, szegény másik meg majd talál egy normális srácot.
15/15 anonim válasza:
Véleményem szerint te egy picit gyökér vagy nemdebár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!