Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nyálas a barátom, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Egy iskolába járunk, és amint kicsengettek, már a terem előtt van. Órák után mindíg megvár, és engem ez egy kicsit zavar!! egyedül semmire nincs időm, mert egyfojtában velem akar lenni. hogy mongyam neki el, anélkül hogy megsértődne? ja és amikor beszélünk facebookon, szinte hogy csöpög a monitorom engem ez már egy kicsit zavar2013. nov. 17. 16:24
1/7 anonim válasza:
Mondd, hogy nem érsz rá annyit, mert a helyesírási szótárt kell olvasgatnod.
3/7 anonim válasza:
ELSŐ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd De totál jogos.
4/7 anonim válasza:
Hát mondd meg neki. Mondd, hogy neked szükséged van több egyedüllétre, ne rohanjon mindig hozzád, stb. Ha megsértődik, ő baja, mondd meg neki, hogy tanuljon a hibáiból, nem sértésnek szánod.
5/7 anonim válasza:
Nekem is ez volt, én nyíltan személyesen megmondtam neki, hogy egy kicsit sok, bár nálunk durvább volt a helyzet..ugyan ez+ 5percenként hivogatott... amikor először mondtam neki besértődött, de másnap bocsánatot kért és belátta, hogy igazam van.. Szerintem ha van közös barátotok akibe mind a ketten megbíztok, akkor kérd meg őt, hogy beszéljen vele, hogy ez és az egy kicsit sok, és ezt te említetted neki de nem akartad még felhozni a témát mert félsz h megbántod vele. Meg fogja érteni!:) persze ezeket csak személyesen!
6/7 anonim válasza:
Sehogy. Én ex barátnőm is ilyen volt, és mikor finoman próbáltam rávezetni, akkor megsértődött.
7/7 anonim válasza:
Nyálas? Hát szerelkezz fel sok papírzsepivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!