Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem lehet teljesíteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet teljesíteni a legalacsonyabb elvárást sem?

Figyelt kérdés
Ha valaki ápolatlan, az miért vár jobbat, amikor ezt a minimumot sem képes nyújtani? Sőt, mondok jobbat. Ha én egy lelkileg összeszedett, célokkal teli és azokért tenni akaró ember vagyok, akkor akik itt nyavajognak naphosszat, miért nem képesek erre? És akkor csodálkoznak, hogy nincs semmi. Ezt hívják természetes kiválasztódásnak. A gyengék elbuknak és kihalnak. Így megy ez. És így is van rendjén.
2013. nov. 17. 15:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A történelem során is elég sok nagy ember volt akinek voltak sötétebb időszakai az életben és úgymond csak nyavalygott. Ahogy Rocky mondja, nem az a fontos hány pofont kapsz hanem az, hogy hányszor bírsz felkelni.

És ebben a gondolatmenetben, hogy "az itt nyávogók gyengék és kihalnak, amíg én erős vagyok így fennmaradok és ez így van rendjén" semmi pozitívat nem látok.

És jelenleg ő sem csinál mást csak siránkozik, igaz más ok miatt... Nem kellene inni az összes rosszindulatú szavát.

Mellesleg nem olyan könnyű a semmiből, segítség nélkül, egyedül talpra állni. Azoknak akik szülei a kezdetektől kikövezték csemetéjük útját jóval könnyebb.

Igaza van abban, hogy nem folyton csak nyávogni kell de egy életerős ember ismeri a tiszteletet és empátiát nem pedig így érvel.

Tessék itt egy jelenet egy remek filmből ami mindkét "oldalnak" tanulságos lehet.

http://www.youtube.com/watch?v=038NjhMz1xs

2013. nov. 17. 15:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Miért zavar téged a szerlem-szex téma szubjektív dolog.Lehet aki ide kiírja a nyavalygását ahogy te is kéredző más kategóriában hasznos válaszokkal szolgál.De látom téged nem zavar hogy kiírtál egy ezerszer feltett nyavalygós kérdést.Mitől lenne ez jobb mint a többi amit kritizálsz.
2013. nov. 17. 15:38
 13/19 A kérdező kommentje:

11-es veled pl. egyet is értek, nekem pl. semmit nem csináltak a szüleim, mivel nem tudtak, saját erőből tartok ott, ahol. De ez azért van, mert nem csak az igényem volt meg a jobbra, nem csak elvártam és nem másokat hibáztattam, amiért nekem nem jobb. Hanem mert tettem érte.

Ami az empátiát illeti, azt inkább azoknak tartogatom, akik megérdemlik, ha nem gond.

2013. nov. 17. 15:39
 14/19 anonim ***** válasza:

Alapvetően egyetértek veled, de.

Nem mindenki egyforma, ezt azért tartsd szem előtt. Van, aki nem annyira összeszedett és nem annyira célokkal teli, inkább a mának él, és reméli, hogy a holnap mást hoz. Ezért nem tesz semmit, mert a környezetétől várja a megoldást, ami szánalmas ugyan, de igen gyakori eset, és sokan vannak, akik így látják.

Mellesleg, hogy neked az a legalapvetőbb elvárás, hogy céljai legyenek a másiknak (ami teljesen rendben van) nem jelenti, hogy másnak is ugyanez a fontos. Van, aki teljesen boldogan megvan egy olyan párral, aki máról holnapra él, és nincsenek hosszú távú tervei, mert elégedett úgy, ahogy van, és ezen nem szeretne változtatni.

2013. nov. 17. 15:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Szia! 19 éves olvasott, tanult lány vagyok, naponta egyszer mosok hajat és ötször fogat, mindig ápolt és tiszta vagyok, rövid műkörmöm és rövid műszempillám van. Lelkileg teljesen stabil és összeszedett voltam, voltak céljaim amikért nem csak akartam tenni, de tettem is. Másfél éve visszafordíthatatlanul szerelmes vagyok egy fiúba, aki pontosan mához egy hete minden ok és indok nélkül elhagyott. Azóta nem mentem sehová, nem voltam sehol, egyszer elindultam, de a kapuban visszafordultam, a negyedéves vizsgáimat így lekéstem, a szempilláim a sok sírástól kihullottak, a hajamat azóta egyetlen egyszer mostam meg, nem beszéltem senkivel, de nem is keres senki. A barátaim elhullottak, a szerelmem pedig hallani sem akar rólam. Az egyetlen dolog, amit csinálok, hogy minden este reménytelenül és sírva imádkozom Istenhez és az univerzumhoz, kérve, hogy valamelyikük segítsen és hozza vissza hozzám azt, akit szeretek. Nem tudok gondolni semmire és senkire, csak arra, hogy miért történt ez így és meddig bírom még, valamint mit fogok tenni akkor, ha nem bírom tovább. Ezt hívják természetes kiválasztódásnak? A gyengék elbuknak? Így megy ez és így van rendjén? Miért?
2013. nov. 17. 15:54
 16/19 A kérdező kommentje:
19 éves lány, neked most épp egy rossz időszakod van, amint rendbe jössz és hidd el, ez el fog jönni, másképp látod majd. A kérdésem nem is hozzád szólt. Amúgymeg annyira fiatal vagy, lesz még szerelmed, hidd el. :-) Kitartás kicsilány!!
2013. nov. 17. 15:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Azért a szociáldarwinizmus ingoványos talaj...
2013. nov. 19. 16:00
 18/19 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy kamaszként, amikor a másik nemmel ismerkedsz, nem vagy tudatos még ennyire. De ha nem előnyös a külsőd, hamar leverik az önbizalmad, és ezek az évek meghatározóak a lelki fejlődésed szempontjából, válhatsz egy ronccsá.

És elutasítólag nemcsak ápolatlan emberekkel viselkednek, hanem ápolt, de nem vonzó külsejűekkel is, ne légy álszent, kérdező.

Természetesen ez mindkét nemre vonatkozik, talán a csúnya lányok jobban szenvednek, mint a fiúk.

2013. dec. 13. 11:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Kérdező..tudtad-e, hogy minden embernek megvan a gyenge pontja? Neked is! Nem mindig leszel sikeres és "erős" eljön a nap amikor minden visszájára fordul kaphatsz egy agyvérzést és lebénulsz..vagy lelkileg nagyon de nagyon megborulsz ilyen-olyan körülmények következtében..akkor majd amikor egyedül leszel és magadba roskadva azon elmélkedsz mi történik veled gondolj arra, hogy a gyengék elhullanak és akkor te garantáltan egy gyenge halálraítélt leszel! Remélem nem várod majd el, hogy bárki segítő kezet nyújtson neked! Hisz aki kardot ránt kard által vész el...erős vagy? Ja mint az ismerősöm a nagy elvivel meg céltudatosságával aki lenézte a többi embert..full csajok..jó állás..karrier aztán ő most tolószékbe a nyálát csorgatva várja, hogy etesse a nővérke de sajnálatra sem méltó..ő volt az erős aki életbe marad a gyenge meg elhullik..most ő hullott el! Az élet már csak ilyen!
2013. dec. 13. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!