Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képesek volnátok ezt teljesíteni, csak azért hogy visszakapjátok a férjetek?
Attól tartok most darázsfészekbe nyúlok.
Férfi létemre ugyanis azt mondom neked, hogy ebben az esetben (melletted maradt(!) - de fenntartja a viszonyát a berátnőjével) szeret ő téged, csak épp nem kapott meg valamit (figyelmet, törődést, szexet, szeretetet, mittudomén) amit most a másik ad meg neki. Tehát ne "Minden kívánságát" teljesítsd, ami tutti menekülésre késztetné, mert nem értené mi történik, hanem ülj le vele és próbáld megbeszélni vele (és nem szemrehányásokkal lehalmozni! eredmény újfent elmenekülés!) hangsúlyozom MEGBESZÉLNI vele, hogy neki mi hiányzik az életetekből.
Szerintem ui. inkább azon képzeleg, hogy milyen jó lenne ha ő nem kényszerülne ilyen kellemetlen és kényelmetlen helyzetbe, (mert az!) hanem veled is olyan jó lenne...
Ha rájössz mit hiányol, mert megbeszélitek és AZT tudod neki megadni csak akkor fog majd lemondani arról a nőről! De akkor szíves örömest :)
Amúgy meg a lábai elé is térdelhetsz, hiába és csak magad alázod, ezt felnőtt módra kell kezelni - beszéljetek. De ilyen megengedem neked a harmadikat, de majd én kiválasztom, hát ilyet ne játsz! Csak gyorsabban fog lelépni, mert azt fogja érteni belőle, hogy már nem szereted, de birtokolni, irányítani azt akarod!
Mivel eltűröd szó nélkül a harmadikat, sőt még a hármasba is belemennél, a férjed azt hiszi, hogy mindent megtehet veled. Tehát szinte semmit nem érsz a szemében, csak kényelmes neki, hogy otthon főzöl, mosol stb. rá. Nem attól fogod őt visszakapni (ha ilyen tettei után is ez a szándkod), hogy még jobban meghunyászkodsz és behódolsz. Hanem attól, hogy megmutatod, hogy te JÓ NŐ vagy, aki kell a férfiaknak, és akinek nincs arra szüksége, hogy ilyen dolgokba belemenjen. A férjed el sem tudja képzeni, szerintem, hogy te másvalakinek is kellhetsz. Szóval én a helyedben a sarkamra állnék, új frizura, smink, dögös cucc és irány szórakozni és pasizni a barátnőkkel :) Meglásd még a kisugárzásod is megváltozik, a férjed meg majd elgondolkodik, hogy basszus ezt a bombanőt csaltam meg egy banyával?
Hajráhajrá!!!!
Jaina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!