Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Képesek volnátok ezt teljesíte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képesek volnátok ezt teljesíteni, csak azért hogy visszakapjátok a férjetek?

Figyelt kérdés
A férjem megcsal, már évek óta, persze egyetlen nővel.Azt képzeli, hogy egyszer majd megbarátkozom a gondolattal és az új kis barátnőjével is. Talán arról is képzeleg, hogy majd hármasban legyünk. Megtenném ezt is neki, de persze nem ezzel a nővel. Vajon ha minden kivánságát teljesítem képes lesz lemondani arról a nőről?
2009. máj. 25. 12:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
Én már ezt a helyzetet sem tűrném! Semmivel nem aláznám meg magam, senki kedvéért! Ő megaláz Téged, de nagyon. Miért tűröd?
2009. máj. 25. 12:31
 2/17 anonim ***** válasza:
64%
Mert szereti / függ tőle. Az élet túl nagy tétekkel dobálózik, hogy idióta elvek mentén éljünk.
2009. máj. 25. 12:33
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Attól tartok most darázsfészekbe nyúlok.

Férfi létemre ugyanis azt mondom neked, hogy ebben az esetben (melletted maradt(!) - de fenntartja a viszonyát a berátnőjével) szeret ő téged, csak épp nem kapott meg valamit (figyelmet, törődést, szexet, szeretetet, mittudomén) amit most a másik ad meg neki. Tehát ne "Minden kívánságát" teljesítsd, ami tutti menekülésre késztetné, mert nem értené mi történik, hanem ülj le vele és próbáld megbeszélni vele (és nem szemrehányásokkal lehalmozni! eredmény újfent elmenekülés!) hangsúlyozom MEGBESZÉLNI vele, hogy neki mi hiányzik az életetekből.

Szerintem ui. inkább azon képzeleg, hogy milyen jó lenne ha ő nem kényszerülne ilyen kellemetlen és kényelmetlen helyzetbe, (mert az!) hanem veled is olyan jó lenne...

Ha rájössz mit hiányol, mert megbeszélitek és AZT tudod neki megadni csak akkor fog majd lemondani arról a nőről! De akkor szíves örömest :)

Amúgy meg a lábai elé is térdelhetsz, hiába és csak magad alázod, ezt felnőtt módra kell kezelni - beszéljetek. De ilyen megengedem neked a harmadikat, de majd én kiválasztom, hát ilyet ne játsz! Csak gyorsabban fog lelépni, mert azt fogja érteni belőle, hogy már nem szereted, de birtokolni, irányítani azt akarod!

2009. máj. 25. 12:46
 4/17 A kérdező kommentje:
A baj ott van, üzenve az előttem szólónak, hogy ezért a nőért meg van veszve olyan szerelmes mint még soha. Én még az 5 százalékát sem kaptam tőle eddig, sem érzelmekben sem másban, mint amit ennek a nőnek ad. És ezért érzem hogy sosem fogom visszakapni őt.
2009. máj. 25. 12:52
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Hagyd már ott a pi..ába, keress jobbat.
2009. máj. 25. 13:08
 6/17 anonim válasza:
100%
Akkor mért nem hagyod ott a férjed? Főleg, ha nincs gyereketek. Mert akkor semmit nem veszthetsz, meg ha van is gyerek, akkor ne azt lássa már meg az apjától, hogy hogy kell megcsalnia téged. Egyébként hány éves vagy? De szerintem is beszéld meg vele a dolgot és döntsétek el, hogy vagy te maradsz vele vagy a másik nő.
2009. máj. 25. 13:08
 7/17 A kérdező kommentje:
31 vagyok, három gyerek van, a harmadik miattam, azt hittem azzal megfoghatom őt. De nem, neki a másik nő kell, nekem viszont ő.
2009. máj. 25. 13:12
 8/17 anonim ***** válasza:
75%
Első vagyok: gyerekkel megfogni egy férfit? Régi mondás, hogy nem lehet... Nekem is van férjem, 3 gyerekem, de ha ezt tenné velem, én félretennék minden érzelmet, csak a női büszkeségem lenne fontos, önértékelésem, a gyerekeim, a példa, úgy,ahogy előttem is írták. Az a helyzet, hogy pontosan én is ismerek egy ilyen családot, ahol így élnek, azt hiszik, hogy ez természetes... A feleség elnézi ezt a férjének, mondván, már 40 éve lesz, hogy együtt vannak. Legalább 10 éve megvan a férfinek a másik nő is. Az, hogy a már felnőtt gyerekei lehajtott fejjel viselték a dolgot, szégyellték, az persze őket nem érdekelte, csak a duma, hogy: "Hozzám jön haza, nem érdekel, ha van más!" Önző egy felfogás. Rengeteget lehet ártani vele a gyerekeknek, de magadat is leértékeled, nekem ez a véleményem! Találj magadnak egy normális férfit, akinek Te vagy az első!
2009. máj. 25. 13:33
 9/17 anonim válasza:
100%
Ha kettővel nem tudtad megfogni/megtartani, akkor a harmadikkal sem. Szerintem ha vele maradsz ezek után, akkor csak te szenvedsz és a gyerekek, habár nem tudom ők ebből mennyit vesznek észre. Ha mégis vele maradnál akkor próbáljátok úgy csinálni, hogy a gyerekek minél kevesebbet vegyenek ebből észre, mert egy ilyen dolog nagyon megviseli őket. Ha te tűrsz neki, akkor legalább ők ne szenvedjenek e miatt. Először beszéld ezt meg vele, aztán ha a másik nő mellett akar maradni, akkor hagyd hagy legyenek. Ő ezzel a nővel úgyis mellé fog, mert ha képes egy háromgyerekes emberrel lefeküdni, akkor elég hülye nő lehet. Szerintem jobbat érdemelsz ennél. Lehet, hogy egy ideig rossz lenne, de utána annál jobb. Szerintem gondold át ezt jól, mert egy életen keresztül ezt tűrni.... 13:08-as vok.
2009. máj. 25. 13:34
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Mivel eltűröd szó nélkül a harmadikat, sőt még a hármasba is belemennél, a férjed azt hiszi, hogy mindent megtehet veled. Tehát szinte semmit nem érsz a szemében, csak kényelmes neki, hogy otthon főzöl, mosol stb. rá. Nem attól fogod őt visszakapni (ha ilyen tettei után is ez a szándkod), hogy még jobban meghunyászkodsz és behódolsz. Hanem attól, hogy megmutatod, hogy te JÓ NŐ vagy, aki kell a férfiaknak, és akinek nincs arra szüksége, hogy ilyen dolgokba belemenjen. A férjed el sem tudja képzeni, szerintem, hogy te másvalakinek is kellhetsz. Szóval én a helyedben a sarkamra állnék, új frizura, smink, dögös cucc és irány szórakozni és pasizni a barátnőkkel :) Meglásd még a kisugárzásod is megváltozik, a férjed meg majd elgondolkodik, hogy basszus ezt a bombanőt csaltam meg egy banyával?

Hajráhajrá!!!!

Jaina

2009. máj. 25. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!