Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Képesek volnátok ezt teljesíte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képesek volnátok ezt teljesíteni, csak azért hogy visszakapjátok a férjetek?

Figyelt kérdés
A férjem megcsal, már évek óta, persze egyetlen nővel.Azt képzeli, hogy egyszer majd megbarátkozom a gondolattal és az új kis barátnőjével is. Talán arról is képzeleg, hogy majd hármasban legyünk. Megtenném ezt is neki, de persze nem ezzel a nővel. Vajon ha minden kivánságát teljesítem képes lesz lemondani arról a nőről?
2009. máj. 25. 12:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%
Dr. James Dobson - Kemény szeretet. Szerezd be ezt a könyvet. El kéne engedned, sőt, kitenned a férjedet. Nagyon rossz taktika a kiszolgálás. És nem szeretem ezt a "biztos hiányzik neki valami" szöveget sem. Akkor mondja meg. Tartsd magad többre. Nagyon-nagyon nehéz, tudom, de teljesen olyan, mintha görcsösen kapaszkodnál belé, és ezért olyat is eltűrsz, ami nagyon fáj. akarsz ténylg olyat, aki ezt megteszi veled? Tudod, milyen súlyos hatásai lehetnek a testedre-lelkedre? Bátorság. És szerezd meg a könyvet. Sok sikert!
2009. máj. 25. 13:37
 12/17 anonim ***** válasza:
74%
Előző hozzászólásról eszembe jutott nekem is egy könyv, Dr Csernustól a Nő. Olvasd el, hasznos lesz!
2009. máj. 25. 13:40
 13/17 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem nem érdemes ezzel a férfival tovább maradnod.

Én nem tűrném,hogy megcsaljon,100%,hogy kiadnám az útját.

Az is lehet,hogy ha kidobod,lehet,együtt lesz azzal a nővel,de ha egyszer majd csalódik abban a nőben,akkor majd vissza fogja sírni a gyerekeit, és lehet,hogy téged is.

Meg hát nagyon szerelmes belé...a boldogságod ne egy ilyen emberre fecséreld...Nem éri meg!

2009. máj. 25. 13:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én sem maradnék vele. Engedd, had menjen, boldog élete lesz azzal a nővel és meglesz annak is az esélye, hogy Te is találsz olyan férfit magadnak, aki nagyon SZERET és TISZTEL. Ne engedd, hogy ezt tegye veled, mert nagyon megalázó rád nézve. Legyen büszkeséged és állj végre a sarkadra. Dobd ki a fenébe.

Azt én sem értem, hogy gondolhattad, hogy ha két gyerekkel megcsal, akkor hárommal nem fog. Ez buta gondolat volt tőled (nem bántani akarlak), de szerintem erre már te magad is rájöttél.

Arra meg ne is gondolj, hogy ha bevállalod a hármas szexet, akkor a férjed nem fog megcsalni többet, mert ugyanúgy megfog mint előtte.

Én azt tudom csak mondani neked, hogy számomra nagyon megalázó lenne egy olyan férfival együtt élni, aki másba szerelmes és évek óta meg is csal. Csak azt nem mtudom, hogy hogyan tudod úgy megcsókolni, hogy tudod, pár órával azelőtt mást csókolt, és akkor a szexről ne is beszéljünk. Hozzám biztos nem érne úgy férfi (akármennyire szeretem) hogy velem párhuzamosan van egy nője. pfff, tök gusztustalan, elmegy a nőjéhez, megd@gja, aztán hazamegy és téged is... undorító! Bocsánat de vizuális típus vagyk, és az ilyenektől hányok. Nem degradálhatod le magad ennyire!

2009. máj. 25. 14:17
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

A férfi akkor megy máshoz, ha boldogtalan, valami nem úgy működik a kapcsolatban, ahogy ő azt szeretné. Ezen nem segítesz még egy gyerekkel, ez butaság volt, csak növelte mindkettőtök kiszolgáltatottságát és sajnos lehet, hogy a pici issza meg később a levét. Ha tényleg szereted még és ő sem dobta be végleg a törülközőt, akkor erős érzelmi szálak kötik hozzád, meg a gyerekekhez. Lehet bármilyen szerelmes is én úgy gondolom még menthető a kapcsolatotok, de mindkettőtöknek változni a kell. Gondold végig, hol ronthattátok el? Ugyanis sosem egy emberen múlik! Ha megtalálod azokat a pontokat amiben most a másik jobb nyert ügyed van. Ne add fel és ne add fel magad! Te voltál valamikor a Nagy Ő neki, hiszen téged vett feleségül, közös gyermekeitek vannak, közös életet építettetek! Ez nem múlik el csak úgy. Mi más, most mint akkor? Miben tudsz te változtatni, hogy hogy ugyanazt a kívánatos, jókedvű és gyönyörű nőt lássa benned, mint akkor? Ha te őt akarod, ne azzal fogd meg, hogy megengedsz neki egy külső kapcsolatot! Légy vele türelmes és próbáld meg elérni, hogy hogy jól érezze magát melletted újra. A férfi lusta népség :) ha megkapja otthon amit szeretne esze ágában se lesz kifelé próbálkozni, mert minek a strapa...

Persze kettő kell ehhez is... De próbáld meg és sok sikert neked!

2009. máj. 25. 14:42
 16/17 anonim ***** válasza:

itt egyesek totál hülyék!

Szerintetek 3 gyerekkel hol talál magának bárkit is?

Egy gyerek még ok, de három!

A férjed is hülye

Szereti a gyerekeit, vagy vasárnapi apuka akar lenni? Esetleg el akar válni? Ülj le vele, beszéljétek meg mit akar. Felnőtt ember, tudnia kell dönteni.

Másik verzió, ha szeret, szereted, akkor nézd el neki a nőügyeit. Jó vele együtt lakni? Törődik a gyerekekkel? Elissza nőjére költi vagy hazaadja a pénzét? Tdutok veszekedés nélkül élni? Ha igen, akkor csinálj úgy mintha nem tudnál róla, dugd homokba a fejed. Nem kell kisajtátitani senkit. De ne is ugráld körül. Csomó kérdés van, amiről nem írtál semmit

2009. máj. 25. 15:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem se kellene ezt tűrnöd, a gyerekek miatt együtt maradni meg hülyeség. Neki ez meg tök kényelmes, hogy Te még el is viseled ezt a helyzetet. Szerintem itt inkább az van, hogy otthon vannak a "gondok" csekkek, gyerekek, az élet dolgai, és amikor átmegy ehhez a nőhöz, ott nem kell felelősséget vállalnia, csak élvezkednie, mivel otthon tartja valaki frontot. Ha elválnál, ő perkálhatna, és sopánkodhatna. Keress mást! De még egyedül is jobb, mint ebben a degradáló szituban
2009. máj. 25. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!