Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat várok el a fiúktól? Lehetetlen teljesíteni?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, még olyan ,,igazi" barátom nem volt soha. Mindenki csodálkozik rajta.
A kérdésem: az alábbi elvárások nagyok?
- a pasi nézzen ki jól számomra (tehát érezzek valamit iránta)
-ne legyen nyálas
-ne legyen pletykás
-legyen ,,menő"
2009. okt. 31. 22:47
2/19 anonim válasza:
nem elég ha egyszerűen csak jól érzed vele magad? minek a hülye kikötések... :S
Amugy meg pletykás... megnyugtatlak h az összes pali ugyanugy kidumálja egymás közt az összes csaj, ahogy ezt teszik a lányok is egymás közt. ugyh minden csávó és csaj is "pletykás"
3/19 A kérdező kommentje:
a pletykálás alatt nem azt értem, hogy a haverjainak nem emsél a csajról, hanem hogy pl. nem az a legnagyobb gondja, hogy a haverjának a testvérének a barátnőjének a szomszédjának új a pasija
2009. okt. 31. 23:04
4/19 anonim válasza:
hát stimmel, várj még 2 évet, és írj egy e-mailt.xD
5/19 anonim válasza:
mért kellaa falu bikájának lenni ?:D mért jo az ?:D rajság a köbon :D
6/19 anonim válasza:
Igeen? Elvárások vannak mi? És mit adsz cserébe?
Gonolom semmit. pedig inkáb azon kéne agyalnod nem az elvárásokon.
7/19 A kérdező kommentje:
hát hogy én mit adok?
nem akarom magam fényezni, de hozzám képest ezek semmi elvárások:)
2009. okt. 31. 23:43
8/19 anonim válasza:
"legyen ,,menő""
ó, te ostoba szerencsétlen.
9/19 anonim válasza:
Ú b@zd én ekkora egós pi@sát kezdjük ott rá se néznék de ha netán mégis akkor pároslábbal rúgnám kifelé.
10/19 anonim válasza:
ezek semmi elvárások, fél kézzel és csukott szemmel is teljesíteném őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!