Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat várok el a fiúktól? Lehetetlen teljesíteni?
18 éves lány vagyok, még olyan ,,igazi" barátom nem volt soha. Mindenki csodálkozik rajta.
A kérdésem: az alábbi elvárások nagyok?
- a pasi nézzen ki jól számomra (tehát érezzek valamit iránta)
-ne legyen nyálas
-ne legyen pletykás
-legyen ,,menő"
Sokat vársz el, te pedig nem vagy egy nagy nyeremény (a leírásod alapján, és még óvatosan fogalmaztam, mert nem lehet pontosan tudni).
Majd talán később felnősz...
"- a pasi nézzen ki jól számomra (tehát érezzek valamit iránta)"
ezt nem értem:D jól néz ki ergo érzel iránta valamit =D
nem is fogsz találni senkit
mit értesz " menő pasi" alatt???
Egy ribanc fa*szra gondoltál?
Gyanítom, hogy én megfelelnék az elvárásaidnak, de nem vagyok benne biztos, hogy te is megfelelnél az enyémeknek!
Ha gondolod írj, meg küldj egy képet, meglátjuk!
22/F
nekem spec. az a fontos hogy kedves legyen, humoros és lelkileg a legjobb barát.
Nekem is mindig ilyen "elvárásaim" voltak, mint neked. De egyszer lesz egy fiú akinek nem tudsz majd ellenállni.
Az én párom nem volt se menő se a legjobb képű, de 1 évig udvarolt nekem, és eszméletlenül csókolt. Itt végem lett!:D
Hiába akartam a suli legjobb fasziját, akinek egy csorda haverja van és a bulik is nála vannak. Azok szerintem kezdenek lecsúszni a dobogós helyről szerintem!
Ismerkedj, érezd jól magad a társaságában, ne a f*rok méretére menj.(képletesen)
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!