Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sokat várok el a fiúktól?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat várok el a fiúktól? Lehetetlen teljesíteni?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, még olyan ,,igazi" barátom nem volt soha. Mindenki csodálkozik rajta.

A kérdésem: az alábbi elvárások nagyok?

- a pasi nézzen ki jól számomra (tehát érezzek valamit iránta)

-ne legyen nyálas

-ne legyen pletykás

-legyen ,,menő"

2009. okt. 31. 22:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Sokat vársz el, te pedig nem vagy egy nagy nyeremény (a leírásod alapján, és még óvatosan fogalmaztam, mert nem lehet pontosan tudni).

Majd talán később felnősz...

2009. nov. 1. 01:36
 12/19 anonim ***** válasza:

"- a pasi nézzen ki jól számomra (tehát érezzek valamit iránta)"

ezt nem értem:D jól néz ki ergo érzel iránta valamit =D

nem is fogsz találni senkit

2009. nov. 1. 04:17
 13/19 anonim ***** válasza:

mit értesz " menő pasi" alatt???

Egy ribanc fa*szra gondoltál?

2009. nov. 1. 13:42
 14/19 anonim ***** válasza:
bocs, de foglalt vagyok:)
2009. nov. 22. 17:46
 15/19 kolosszus22 ***** válasza:

Gyanítom, hogy én megfelelnék az elvárásaidnak, de nem vagyok benne biztos, hogy te is megfelelnél az enyémeknek!

Ha gondolod írj, meg küldj egy képet, meglátjuk!

22/F

2009. nov. 22. 17:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Egy normális érett lánynak ennél még százszor több elvárása van, mint ahogy egy komoly kapcsolatot kereső fiúnak is. 18évesen ezek az elvárások semmik, minden második srácra illenek, ne aggódj, nem nehezen teljesíthetőek!
2009. nov. 22. 18:15
 17/19 anonim ***** válasza:
"egy cipőben járunk" :S :D én is szeretném, h a pasi legyen népszerű egy kicsit, (persze nem ez az elsődleges szempont)és még nekem sem volt komoly kapcsolatom és én is 18 vagyok, szal szentem lentebb kellene adnunk... :S de nekem többen mondták, h ne adjak lentebb, mert minél tovább válogatok, annál jobb lesz a kapcsolatom :)
2009. nov. 22. 18:23
 18/19 anonim ***** válasza:

nekem spec. az a fontos hogy kedves legyen, humoros és lelkileg a legjobb barát.

Nekem is mindig ilyen "elvárásaim" voltak, mint neked. De egyszer lesz egy fiú akinek nem tudsz majd ellenállni.

Az én párom nem volt se menő se a legjobb képű, de 1 évig udvarolt nekem, és eszméletlenül csókolt. Itt végem lett!:D

Hiába akartam a suli legjobb fasziját, akinek egy csorda haverja van és a bulik is nála vannak. Azok szerintem kezdenek lecsúszni a dobogós helyről szerintem!

Ismerkedj, érezd jól magad a társaságában, ne a f*rok méretére menj.(képletesen)

Szerintem.

2009. nov. 22. 19:57
 19/19 anonim ***** válasza:
egy fiuba mindig van hiba ahogy egy nőben is majd rájössz lassan! egyszerüen legyen kedves hozzád és érezd jól magad vele tökéletes ugysem lézetik
2009. nov. 22. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!