Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem lehet teljesíteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet teljesíteni a legalacsonyabb elvárást sem?

Figyelt kérdés
Ha valaki ápolatlan, az miért vár jobbat, amikor ezt a minimumot sem képes nyújtani? Sőt, mondok jobbat. Ha én egy lelkileg összeszedett, célokkal teli és azokért tenni akaró ember vagyok, akkor akik itt nyavajognak naphosszat, miért nem képesek erre? És akkor csodálkoznak, hogy nincs semmi. Ezt hívják természetes kiválasztódásnak. A gyengék elbuknak és kihalnak. Így megy ez. És így is van rendjén.
2013. nov. 17. 15:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
Kár, hogy ők ezt nem fogják megérteni, és ezért nekünk továbbra is látnunk kell majd a naponta ezerszer kiírt ugyanolyan kérdést.
2013. nov. 17. 15:18
 2/19 anonim ***** válasza:
Egyyetértrk, az ilyeneket messziről ki lehet szúrni és szóba sem kell állni vele.
2013. nov. 17. 15:21
 3/19 anonim ***** válasza:
11%
Mert boldogtalanok és ebből kifolyólag nem tudnak célokat állítani mert negatívan állnak a dolgokhoz. Te pedig elég narcisztikusnak tűnsz, te sem vagy szimpatikusabb mint a nyavalygók.
2013. nov. 17. 15:22
 4/19 anonim ***** válasza:
48%
nem kell foglalkozni velük ennyi.
2013. nov. 17. 15:23
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
Azért ez elég nagyképű szöveg, még ha van is benne igazság.
2013. nov. 17. 15:24
 6/19 anonim ***** válasza:
38%
Én nem találom a kérdezőt narcisztikusnak azért, mert kimondja, hogy az emberek alapvetően azokhoz vonzódnak, akik életképesek. Az, hogy ő célokkal teli és tenni akaró ember, egy nagyon pozitív tulajdonság, aminek nyilván valami értelme is van, ahelyett hogy itt sírna naphosszat.
 7/19 anonim ***** válasza:
56%
Én például tojok az elvárásaidra meg az felületes életfelfogásodra kéredző de nem is teszek fel kérdéseket.
 8/19 anonim ***** válasza:
42%
És a legalább 100-as IQ-hányadost miért nem lehet megugorni?
2013. nov. 17. 15:26
 9/19 anonim ***** válasza:
40%
Minden az előéleten múlik. Akinek sok sikerélménye volt, annak lesz önbizalma és céljai. Aki kudarcokkal van tele, annak pedig nem.
2013. nov. 17. 15:33
 10/19 A kérdező kommentje:

Most erre mit mondjak. Ha napi 20 szerencsétlenvagyokmiértnemkellekaműcsajoknak kérdéseknek van itt létjogosultsága, akkor szerintem ennek is.

A nárcisztikust tagadom, reálisan látom a világot, nem vagyok elszállva magamtól. Úgy vagyok vele, hogy mindenki azt kapja, amit ad és amit megérdemel.

2013. nov. 17. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!