Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap ordibált velem a barátom, mert felidegesítettem, hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
Az a gond, hogy az ilyesmi nagyon megmarad bennem és nem tudom feldolgozni. Azzal idegesítettem fel, hogy buliztunk, rosszul lettem és nem akartam visszamenni, mert amúgy sem szeretem a tömeget és szédültem, amikor bent voltam. Ezzel meg felidegesítettem, mert neki egy fontos alkalom volt, de amúgy is reggelig maradt én meg éjfélkor hazamentem aludni és kb fél 11 fele lettem rosszul így szarul esik h nem akarta rámszánni azt a kis időt, de ha ő van rosszabbul, akkor én viszont figyelek, hogy minden oké legyen.
2013. nov. 17. 13:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a bunkó paraját! És sértődj jól meg rá, hogy vegye észre magát!
2013. nov. 17. 13:14
 2/9 anonim ***** válasza:
valóban elég önző és bunkó "barátod" lehet :o
2013. nov. 17. 13:18
 3/9 ASOT ***** válasza:
Ő életed nagy szerelme?
2013. nov. 17. 14:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Az USA-ban van egy pizzérialánc, az a neve, hogy Mama's Pizza. A helyi magyarok elnevezték, hogy anyád pizzája. Na, oda küldjed a haverodat :)
2013. nov. 17. 14:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem hagynám el, nagyon szeretem és ilyen még nem fordult elő.
2013. nov. 17. 14:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Bunkó volt, leszarta, hogy rosszul vagy, sőt még ordibált is veled? Ez komoly? És ezek után te ezt hajtogatod, hogy szereted? Soha, senkinek sem tűrtem el, hogy ordibáljon velem. A barátomtól pláne nem. Hát, ha ezek után vele maradsz, magadnak köszönheted. Legközelebb meg is üt majd, mi?
2013. nov. 17. 14:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Érzelmi fogyatékos a barátod.Egy embet jóléte fontosabb,egy ócska bulinál.
2013. nov. 17. 15:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Szalagavatója volt, mármint akkor már afterparty. Nem volt annyira durva csak annyit mondott durvább hangnemben, hogy nem igaz, hogy megint miattam kell kimenni, szeretne bulizni a barátaival, velem és hogy menjek már be. Utána lenyugodott, mert látta, hogy megijesztett, mondta is, hogy most ne emiatt legyek megszeppenve és durcizzak. Csak az a rossz, hogy már megint minden káros dolgot megcsináltunk és én kevés bulitapasztalattal elég rosszul voltam.
2013. nov. 17. 16:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nem bírod, ne drogozz, kislány.
2013. nov. 17. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!