Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt, hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
Sose voltam bulis csaj tegnap taliztam egy sraccal akit altalanos sulibol ismerek,jott a haverja meg a csaja es berugtunk 4-en...Elvileg lefekudtem a sraccal akit altalanos sulibol ismerek meg vedekezett,de en sirtam egy masik srac miatt aki regota tetszik es nem tudom mit akar mert mindenki azt mondja ,hogy csunya eloben meg csak dugni akar...Eletemben most rugtam be 3x-ra es azt hiszem utoljara...Sz*r erzes h reszegen lefekudtem egy olyan sraccal aki irant nem erzek semmit es ezzel a tudattal kell elnem h ezentul mindenki elkonyvel r*bancnak..A sraccal megbeszeltem h bocssnat h reszeg voltam es lefekudtunk de en nem erzek semmit iranta...Mit tegyek?:-\ 17/L
2013. jún. 29. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Rúgj be újra.
2013. jún. 29. 10:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Először is magadnak kell megbocsátanod. Utána pedig óvatosan az alkohollal. Ha már így lett, tanulj az esetből.
2013. jún. 29. 10:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Sose voltam ilyen es annyi problemam volt h a piat tisztan ittam es beutott es szegyellem magam..
2013. jún. 29. 10:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy neked kéne bocsánatot kérned azért, mert megfektetett.

Többet pedig ne igyál, a részegeket sokkal könnyebb befolyásolni.

Nem akarok b*nkónak tűnni, de honnan veszed, hogy ő érez irántad valamit? Mert írtad, hogy bocsánatot akarsz tőle kérni, de minek?

2013. jún. 29. 10:48
 5/7 anonim ***** válasza:
minek józanodtál ki????
2013. jún. 29. 10:52
 6/7 A kérdező kommentje:
o is bevolt rugva azt ma reggel kerdezte h mivan akkor velunk es zavaromba bocsanatott kertem meg mondtam h nem erzek iranta semmit... mindenki mondta h jojjunk ossze meg a haverjanak a szulei is meg mondta h regota tetszek neki azt ja :-\
2013. jún. 29. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor így már más a helyzet.

Ha semmiképp nem akarsz vele összejönni, akkor ne tedd, de ha bejön, akkor egy próbát lehet megérne.

2013. jún. 29. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!