Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azert nem beszel velem mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azert nem beszel velem mert igy beegettem magam vagy mert azthitte hogy elutasitottam?

Figyelt kérdés
Van egy srac akivel mar regebb ota csak haverok voltunk de mostana tobbet beszeltunk meg szinte minden hetvegen talalkoztunk (tobben) es minden talin megfogta a kezem. Es volt hogy puszit is akart adni. Kerdeztem tole fbn hogy o ezt hogyan komolyan gondolta.e mire o azt irta hogy en gogyan gondoltam. Tehat nem jutottunk semmire.. de az a fura hogy a srac 18eves es nem mondja ki konkretan h mivan.. es mar zavart. Ezert legutolso talin amikor megfogta ismet a kezem meg kerdeztem hogy miert fogdozza a kezem mindig? Amire o nem valaszolt csak mosolygott es mar masrol kezdtunk el beszelni.. ra 10percre kb el is ment mellolem es egyszer se jott oda meg csak dumalni sem. De amikor elmentem adott pacsit is. Viszont uccso 5percbe utana nagyon beegettem magam es mindenki rajtam rohogott.. eleg gaz volt:S:D (es lehet h hulyenek nezett es inkabb meg gondolta magat)es azota meg nem is ir meg nem is beszelunk. Talit se beszeltunk meg. 1x irtam neki de akkor is csak 1szavakkal valaszolt. Szoval nemtudom.. :|
2013. nov. 17. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért, mert elutasítottad. A kézfogás egyértelmű célzás. Te nem akartál tőle semmit, akkor ő minek strapálja magát? A kutyának kell még egy lány "barát" aki csak kihasználja és nem ad semmit.
2013. nov. 17. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért, mert elutasítottad. Ez a "miért fogdozod a kezem mindig" nem túl kedves megnyilvánulás, főleg, ha olyan stílusban mondod, mint amilyenben a lányok általában szokták.
2013. nov. 17. 13:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem nem bunkon mondtam. inkabb viccesen. es nem azert kerdeztem meg hogy elkuldjem hanem hogy vegre lepjen mar vagy valamit mondjon hogy hogyan gondolta mert eleg zavaro hogy minden talin megfogja a kezem de soha nem mond semmit es mar ugy ereztem hogy csak jatszik.. foleg h ennyi idos es nemtudja kinyogni hogy mit akar. pedig nagyon birom a sracot.
2013. nov. 17. 13:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Aranyom azért nem nyögi ki, hogy mit akar, mert te nem adsz neki elég pozitív jelet. Sőt. Visszautasítod! Az a helyzet, hogy ti nők baromira el vagytok kényelmesedve. Megfogta a kezed! Tehát tetszel neki, szeretne kapcsolatot veled! Ezen mi nem egyértelmű!? Erre te fogod magad és visszakérdezel, hogy minek fogdos?

Tudod a dolgok úgy működnek egy kapcsolatban, hogy a két fél kölcsönösen közelít egymás felé. Ebben a kapcsolatban nem a srác az éretlen, hanem te, aki elvárja, hogy mindent a srác tegyen meg a kapcsolatért. Tudod mekkora bátorság kell férfi részről az ismerkedéshez. Ó tudom el nem tudod képzelni, mert élet bácsi mindent ezüst tálcán hoz eléd.

Megjegyzem ez a hajó elment. Gyakorlatilag kikosaraztad. Most már neked kell érte teperni, ha akarsz tőle valamit.

2013. nov. 17. 14:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként bizony vannak félénkebb srácok, aki nehezen vallanak színt, pont azért, mert ti drága hölgyek képtelenek vagytok bunkóság nélkül elutasítani. Lehet, hogy félt. Ha kévés jelet adtál, akkor pedig szinte biztos.
2013. nov. 17. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!