Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azert nem beszel velem mert igy beegettem magam vagy mert azthitte hogy elutasitottam?
Aranyom azért nem nyögi ki, hogy mit akar, mert te nem adsz neki elég pozitív jelet. Sőt. Visszautasítod! Az a helyzet, hogy ti nők baromira el vagytok kényelmesedve. Megfogta a kezed! Tehát tetszel neki, szeretne kapcsolatot veled! Ezen mi nem egyértelmű!? Erre te fogod magad és visszakérdezel, hogy minek fogdos?
Tudod a dolgok úgy működnek egy kapcsolatban, hogy a két fél kölcsönösen közelít egymás felé. Ebben a kapcsolatban nem a srác az éretlen, hanem te, aki elvárja, hogy mindent a srác tegyen meg a kapcsolatért. Tudod mekkora bátorság kell férfi részről az ismerkedéshez. Ó tudom el nem tudod képzelni, mert élet bácsi mindent ezüst tálcán hoz eléd.
Megjegyzem ez a hajó elment. Gyakorlatilag kikosaraztad. Most már neked kell érte teperni, ha akarsz tőle valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!