Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés! Tényleg hülyeség?
Párommal szeretnénk majd összeköltözni, körülbelül fél év múlva. Akkor már 2 éve leszünk együtt. Ő 27éves lesz én 24.
Jelenleg csak hétvégente találkozunk, hol náluk, hol nálunk.
Mindketten dolgozunk, de sokan teljesen felháborodtak az ötleten, mert gyakran tudunk kettesben lenni, hiszen náluk időnként üres a ház.
Sztem ideális lehet ez az idő erre.
Végülis 2 év alatt csak össze ismerkedik alaposan két ember. Bár ismerek olyan párokat akik szerint a 4-5 év is kevés volt rá. Emberfüggő...
Haverom hibázott baromi nagyot, hogy 2-3 hónap után összeköltöztek a nőcivel aztán most agyára megy a cicuka. Nem is szeretek hozzájuk elmenni, ha odahívnak, mert ha mindketten otthon vannak akkor hangosan kezdenek veszekedni (és sírással végződik). Már 2 szó sem passzol köztük. Szóval ő itt fogott mellé marhára.
Arra készülj fel te is, hogy együtt élni teljesen más mint hétvégente össze járogatni.
Számtalan dolog (még a kis dolgok is) konfliktusokat szülhetnek idővel.
Aztán lásd: előző eset :)
26 F
Mi köze ehhez másoknak? És ti felnőtt emberként ezt miért jelentitek be, miért foglalkoztok mások véleményével?
Mi 3 hónap után költöztünk össze, fiatalabbak is voltunk, de rohadtul nem érdekelt volna, ha valaki erre megjegyzést tesz.
Ja, ráadásul az előttem szóló példája pont hogy az összeköltözés mellett szól: párom előző kapcsolatával több mint három év után költözött össze, és már az első nap kiborult, mégis, 3 évet nem akart csak úgy eldobni, hát még szenvedett pár évig...
Most nem jobb, ha pár hónap után borul a bili? Csak könnyebb úgy elválni, mint sok év után, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!