Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi ez már? Mindenki megőrült,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez már? Mindenki megőrült, vagy én vagyok dilis?

Figyelt kérdés

19-22 éves haverjaim között szétnézek, és nagy része házas, vagy jegyben jár... ez miez már?... már én érzem magam lemaradva, hogy én még nem jegyeztem el senkit -.-

olyan 5-8 évig még nem is akarok gondolni házasságra.

Ti hogy vagytok vele ? 20/f

2013. nov. 15. 19:35
1 2
 1/11 kismutyesz_ ***** válasza:
Inkább az a gond, hogy a magánéletükkel foglalkozol. Szard le... Én igy vagyok vele.
2013. nov. 15. 19:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez nem tervezés kérdése :) 21 évesen ismertem meg egy lányt aki ma már a feleségem és ennek már 15 éve
2013. nov. 15. 19:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Ezért végződik 100 házasságból 90 válással.
2013. nov. 15. 19:40
 4/11 anonim ***** válasza:

"Ezért végződik 100 házasságból 90 válással."

55 a pontos szám 100-ból, kedves Dinka Úrnő,

2013. nov. 15. 19:43
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem őrült meg senki és te sem vagy dilis. Ez egy olyan dolog, amire nincs konkrét időpont hogy mikor aktuális és mindenki maga tudja, hogy hol tart a párkapcsolata és hogyan tervezi tovább.

Nem lehet azt kijelenteni, hogy a 20 évesen köttetett házasság rövid életű lesz, a 30 éves korban köttetett pedig örök életre szól. Minden állításra lehet példát és ellenpéldát is állítani. A legfontosabb, hogy az adott két személynek megfeleljen a dolog, az hogy a többiek hogy csinálják és pláne hogy mit gondolnak, az valószínűleg nem fog senkit érdekelni, pláne a párt.

2013. nov. 15. 19:45
 6/11 anonim ***** válasza:
55? Hát kuřvára nem így van a gyakorlatban, a statisztikák meg nem pontosak, te nagy %-os tuskó.
2013. nov. 15. 19:49
 7/11 anonim ***** válasza:

Tényleg nem akarok beleszólni a vitába, de ha abból a felvetésből indulunk ki, hogy mondjuk minden második házasságkötés végződik válással, akkor 100 megkötött házasságból legalább 50 az ami válással végződik.

Ezen az oldalon pl. azt írják, hogy a 2000-es években 1000 házasságkötésre 562 válás jutott. (és nem 900)

[link]

2013. nov. 15. 19:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Valami frissebb statisztika nincs?
2013. nov. 15. 20:00
 9/11 anonim ***** válasza:
ez nem korfüggő, van ismerősöm aki 19 évesen eljegyzett egy lányt, egy másik pedig 31 évesen ment férjhez....
2013. nov. 15. 20:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, Donna Úrnő egy olyan statisztikát akar, amiben az ő 25 válása is benne van már. Az már jobban konvergál ahhoz,amit ő állít.
2013. nov. 15. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!