Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez már? Mindenki megőrült, vagy én vagyok dilis?
19-22 éves haverjaim között szétnézek, és nagy része házas, vagy jegyben jár... ez miez már?... már én érzem magam lemaradva, hogy én még nem jegyeztem el senkit -.-
olyan 5-8 évig még nem is akarok gondolni házasságra.
Ti hogy vagytok vele ? 20/f
"Ezért végződik 100 házasságból 90 válással."
55 a pontos szám 100-ból, kedves Dinka Úrnő,
Nem őrült meg senki és te sem vagy dilis. Ez egy olyan dolog, amire nincs konkrét időpont hogy mikor aktuális és mindenki maga tudja, hogy hol tart a párkapcsolata és hogyan tervezi tovább.
Nem lehet azt kijelenteni, hogy a 20 évesen köttetett házasság rövid életű lesz, a 30 éves korban köttetett pedig örök életre szól. Minden állításra lehet példát és ellenpéldát is állítani. A legfontosabb, hogy az adott két személynek megfeleljen a dolog, az hogy a többiek hogy csinálják és pláne hogy mit gondolnak, az valószínűleg nem fog senkit érdekelni, pláne a párt.
Tényleg nem akarok beleszólni a vitába, de ha abból a felvetésből indulunk ki, hogy mondjuk minden második házasságkötés végződik válással, akkor 100 megkötött házasságból legalább 50 az ami válással végződik.
Ezen az oldalon pl. azt írják, hogy a 2000-es években 1000 házasságkötésre 562 válás jutott. (és nem 900)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!