Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális hogy az exem ezt mondta?
Figyelt kérdés
amikor együtt jártunk és elmentünk moziba a film után azt mondta nekem tök komolyan,hogy én vagyok az a színésznő aki a filmben volt :D
ja az oké,hogy hasonlítok rá,de nem ez a lényeg :DD
de miután kidobtam utána a kedvencei közé vette azt a színésznőt
én akkor letíltottam és nem is találkozunk sosem
szerintetek lehet hogy azért nézegeti azt a csajt mert hasonlítok rá? :DD
mert ott a moziban hiába mondtam neki hogy nem ő vagyok,nem fogta fel
2013. aug. 11. 23:27
1/15 anonim válasza:
kidobtad, letiltottad... mi a francnak foglalkozol még a szerencsétlennel?
2/15 A kérdező kommentje:
nem ezt kérdeztem :P
2013. aug. 11. 23:29
3/15 A kérdező kommentje:
ezek szerint ő foglalkozik még velem,hónapok teltek el
2013. aug. 11. 23:30
4/15 anonim válasza:
csak, hogy a kérdésedre válaszoljak, bár szerintem eléggé költőire sikeredett: miért ne lehetne? :D de engem is érdekelne, hogy te ezzel miért foglalkozol.
5/15 anonim válasza:
Sajnálom, de ez tipikus női kombinálás. Hozzáteszem én is nő vagyok, de sok év után kellett rájönnöm, hogy az ilyen feltételezéseknek semmi alapja. Ha Te érdekelnéd, téged nézegetne, nem a "hasonmásodat".
6/15 A kérdező kommentje:
egyik ismerősöm mesélte,hogy még rólam beszél és ilyeneket csinál
amúgy meg engem nem tud nézni,mert le van tiltva és nem is merne a szemembe nézni
2013. aug. 11. 23:35
7/15 anonim válasza:
és azon kívül, hogy ez az egodat tupírozza van értelme annak, hogy foglalkozz vele?
8/15 A kérdező kommentje:
húzz innen a büdös francba ha nem tudsz rá értelmes választ adni!!!!!!!
azért ba..meg mert egy év telt el és még mindig visszahallom hogy rólam beszél!!!
2013. aug. 11. 23:41
9/15 anonim válasza:
sok ilyen van, elég szánalmas a srác :D
10/15 A kérdező kommentje:
insider_11 csak lássak meg egy kérdésedet én leszek az első kommentelő azzal,hogy "ezt minek kérdezted meg?minek foglalkozol vele?" >:(
2013. aug. 11. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!