Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az normális hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális hogy az exem ezt mondta?

Figyelt kérdés

amikor együtt jártunk és elmentünk moziba a film után azt mondta nekem tök komolyan,hogy én vagyok az a színésznő aki a filmben volt :D

ja az oké,hogy hasonlítok rá,de nem ez a lényeg :DD

de miután kidobtam utána a kedvencei közé vette azt a színésznőt

én akkor letíltottam és nem is találkozunk sosem

szerintetek lehet hogy azért nézegeti azt a csajt mert hasonlítok rá? :DD

mert ott a moziban hiába mondtam neki hogy nem ő vagyok,nem fogta fel

2013. aug. 11. 23:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%

elnézést kérek, mindig elfeljtem, hogy az egyszerűbb lényeknek(akik káromkodás nélkül ki sem tudják fejezni magukat) fáj az igazság. abszolút segítő szándékkal írtam, az, hogy ez nem jutott el az agyadig, nem az én hibám.. csak tudnám, hogy ilyen stílussal mégis mivel sikerült ilyen mély nyomot hagynod szerencsétlen fiúban.

puszipuszi.

2013. aug. 11. 23:44
 12/15 anonim ***** válasza:
ne haragudj 85%-os, de rohadt idegesítően írtál a kérdezőnek. ez egy olyan fórum, ahova direkt azért tesznek fel az emberek kérdéseket, mert valami érdekli, foglalkoztatja őket. ha ez téged zavar, akkor lépj ki. de ne csesztesd őket légyszíves! ez a mit foglalkozol vele kérdés meg külön idegesítő. te miért foglalkozol ezzel a témával pl.? Hogy idegesítsd a hül.yeségeddel a kérdezőt?
2013. aug. 11. 23:47
 13/15 A kérdező kommentje:

nem igazán kaptam tőled értelmes választ,és már nem ez volt az első kérdésem aminél ilyet visszakérdeznek

ha nem akartok,vagy nem tudtok és nem gondoljátok végig a történetet akkor nem kell kommentelni,mert csak felhúzod a másikat!

vagy ez a célod?

az exem meg egy kis kretén nyomorék,legszívesebben elásnám élve és az is kevés büntetés lenne

és ha így folytatod téged is felveszlek a listára :DDD

2013. aug. 11. 23:49
 14/15 anonim ***** válasza:
60%
okéoké! *fehérzászló* tényleg azért voltam kíváncsi rá, hogy miért foglalkozik még a sráccal, mert gondoltam így kiderül, hogy mennyi ideig voltak együtt, miért lett vége..és miért fontos ez még számára. a stílusomért meg tényleg bocsi, dehát ilyen ez az arctalanság vagy akkor az én esetemben olybá tűnik, hogy arcátlanság. jóéjt srácok.
2013. aug. 11. 23:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Amúgy ki az a színésznő? Most már érdekel! :D
2013. aug. 12. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!