Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leányzók! Nektek tetszene egy srác ilyen hajjal?
Figyelt kérdés
Plusz hasonló szemekkel. :)
23/f
Ha nem tetszik,esetleg mutatnál másik egy képet?
Az eredeti hossz, hátulról előre hozba a kulccsont alá is lelóg pár centire. (Van miből vágatni)
Köszönöm a válaszod,sokat jelent! :)
2013. nov. 14. 22:45
1/6 anonim válasza:
Maradhat :-)
De az ágyba reggeli adott legyen nekem :-)
3/6 anonim válasza:
Az 1. lenne az új? hát az nagyon nem jön be. Bár egy fokkal jobb mint a "páwa" frizura, de szerintem gázos. Nagyon kevés pasinak jön be az ilyen frizura.
A 2. az eredeti jobban tetszik a pasikon :D
4/6 A kérdező kommentje:
1#
Békés megyén belül megbeszélhetjük a reggelit. :D
2#
Köszi. :)
3#
Az a gond,hogy valamiért nagyon hullik,lelapul és ritka,szinte vállalhatatlan minden nap munka előtt fél órákat tölteni a tükör előtt mosni,fésülni,szárítani.
2013. nov. 14. 23:33
5/6 tevetke válasza:
Bár én Békés megyei vagyok, de nekem inkább a nullás séró jön be, a 3mm meg a légiós frizura... :P
6/6 A kérdező kommentje:
Addig húzok rá teszkós szatyrot. :D
2013. nov. 16. 00:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!