Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác visszautasít egy táncfelkérést a lánytól, akkor az egyértelműen arra utal, h nem tetszik neki? Mert ha tetszene, akkor még örülne is az alkalomnak, mégiscsak van egy kis intimitása a dolognak.
Az en esetemben az tortent,h mar jo par eve tetszett egy srac..es almomban sem gondoltam volna,h meg merem majd kerdezni tole ,de egyszer csak megtettem,igaz neten... Nemet mondott ,de szinte mar kedvesen ,es nem is tudok ra haragudni sajnos,pedig ugy konnyebb lenne elfelejtenem.... De mindig arra gondolok,h ha en egy kicsit is tetszettem volna neki,akkor kapva kapott volna az alkalmon.....
Hat nem tul jo erzes ,igy oszinten szolva ... Sajnos olyan hulte vagyok,h nem veszem tudomasul az igazsagot,....h nem erdeklem.
2-es.
Miért lenne bunkóság? Ha a srácot rakják vissza az nem bunkóság?
Szabad ország,hadd táncoljon már azzal akivel akar.
Szerintem nem feltétlen jelenti ezt, de most a te esetedben inkább igen.
De amikor a barátom nem hajlandó eljönni velem táncolni, vagy egy srác nem mer, mert pl versenytáncos a lány, az más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!