Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy srácnak tetszik az illata, az elősegíti, hogy tetsszen a srác is?
Nem segíti elő, de maradandó nyomot hagy a másik emberben.
Nem is oly rég nekem is volt ilyen tapasztalatom. Pedig leheletnyi volt a srácon az illet. de még mindig emlékszem rá:D
Igen, rám eléggé van hatása a jó férfi parfümöknek.
Volt már olyan srác ismerősöm, akire majdnem rámásztam az utcán csupán egy arcra puszi alatt. Valami nagyon drága francia parfüm volt rajta, ízlésesen elosztva, ő maga pedig ... 190 cm magas :-D
Nekem is van 1 osztálytársam aki pont előttem ül. Amúgy tök semleges. Nem csúnya, de nem is tetszik. De egyik nap olyan jó illata volt hogy egész nap a közelébe akartam lenni úgy éreztem beleszerettem :D
Ha meg alapból is tetszik valaki és még mellé jó illata van, akkor már automatikusan belé esek.
De ha nem jön be akkor nem sokat segít sajna.
Szóval nálam így van :)
IGEN. NEKEM nagyon basszus.
bárcsak megszerezhetném azt az illatot, de gyáva vagyok rákérdezni a pasinál.
megőrjít !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!