Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen hozzáállású emberek, miért nyafognak folyton, hogy nincs párjuk?
Női: "A pasik mind disznók, parasztok, akik csak kihasználnak, nem becsülnek meg, pedig én NAGYON MEGÉRDEMLEM! Gyűlölöm őket!" Másik percben: "Nekem sosem lesz pasim? Egyedül vagyok, mint a kisujjam, brühühü! Szegény én!" - Persze, hogy nincs neki, hisz azt hangoztatja, hogy gyűlöli őket... Mit vár? Hogy szeressék, akiket ő gyűlöl? Ja, és még ehhez jön, hogy aki próbálkozik nála, azt rögtön bunkón lepattintja. Aztán csodálkozik...
Férfi: "A nők egoisták, akik csak tönkretesznek. Mind azt mondja ronda vagyok. Csak a kigyúrt barmok kellenek nekik. Utálom őket és szégyenteljes faj!" Másik pillanatban: "Nincs egy nő se, aki vágyna a szeretetemre, egyedül döglök meg!" Ő sem várhat semmit, ha gyűlöli a nőket...
Miért siránkoznak az ilyen emberek? Hiszen maguknak csinálják a "balhét", nem?
Kíváncsi vagyok mások mit gondolnak. Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)
Hahah állandóan huncutkodom. :D
Igazából nem zavarna, ha nem nekem rinyálna 20 barátnőm + 10 haverom.
Ez igazából nem nyafogás, csak vannak időszakok, amikor az emberek jobban sajnálják magukat amiért nincs normális párkapcsolatuk.
Nekem 5 évig tartott megtalálni az igazit, mivel elég későn, 19 évesen kezdtem. És 24 voltam amikor összejöttünk a férjemmel.
És igen, voltak időszakok amikor szomorkodtam, volt amikor mérges voltam, és volt amikor nyalogattam a sebeimet. Bár kifejezetten nem nyávogtam, csak igyekeztem talpra állni, és tovább keresni...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!