Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagy elegedett a paroddal?
Külsőre: eddig a legjobb pasi, akivel jártam (ezt mondjuk annyira nem szeretem, mert nagyon buknak rá a csajok), esetleg a haja lehetne sűrűbb.
Belsőre van benne sok kicsi hiba, de szeret engem és velem akar élni és ez a lényeg :)
Szerintem minden párkapcsolat megváltoztatja az embert. Pl. a páromnak először attól a felfogásától kellett megszabaduljon, h ha vele él a csaja, akkor nem kell mosogatnia. Nehéz volt, de ma már tudja, h meg kell csinálni, mert nekem sincs végtelen időm.
Külsőleg a párom férfiasan kisfiús:)gyönyörű szemei vannak,érzéki szája:)Nekem ő a tökéletes pasi,IMÁDOM
Belsőleg:Nagyon aranyos,kedves,megértő,gondoskodó!rettenetesen jó "apuka"(mostoha apuka a fiamnak)Persze vannak rossz tulajdonságai de kinek nincsenek?Miért változtatnák rajta én így vagyok belé Szerelmes ahogy van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!