Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagy elegedett a paroddal?

Figyelt kérdés
Kulso es belso is erdekel.
2009. nov. 17. 20:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
ő az első olyan srác aki külsőre és belsőre is megfelel nekem. Nagyon jó pasi, aki nagyon figyelmes, kedves, odaadó és hűséges! Úgyhogy meg vagyok elégedve vele és nagyon szeretem:):) 24/L
2009. nov. 17. 20:39
 2/16 anonim ***** válasza:
78%

külső 90% belső 90% ... vagy hogy érted ?

...

nekem nagyon tetszik az arca sztem nagyon helyes,a teste is iszonyu jó.. belsőre meg szintén majdnem tökéletes :)

2009. nov. 17. 20:40
 3/16 A kérdező kommentje:
Ha tehetnetek valtoztatnatok rajta valamit?
2009. nov. 17. 20:43
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
ha nem lennék elégedett, nem lennék vele!
2009. nov. 17. 20:43
 5/16 anonim ***** válasza:
58%
ő az első pasi az életemben aki kék szemű sose szerettem a kék szemű pasikat de ő igy tökéletes a számomra imádom:)izmos fenék szexi has helyes arc hát belsőre :rendkívül büszke én nem változtatnám meg sehogy se igy jó ahogy van:)
2009. nov. 17. 20:51
 6/16 anonim ***** válasza:
72%
Erre csak az a válaszom, hogyha megakarok változtatni valakit akkor már nem szeretem! Vagyis, ha szeretek valakit akkor a hibáit is szeretem! Így a válaszom, egyértelműen nem! Nem változatnék meg semmit rajta!
2009. nov. 17. 21:00
 7/16 anonim ***** válasza:
58%
hogy egyesek mennyire megjátszák magukat :/ ... szerintem attól mert megakarom változtatni néhány szokását pl hogy a koszos papir zsepiket ne dobálja szét a szobámban, vagy ha a viselkedésében egy annyit változtatnék hogy ne legyen ennyire féltékeny , hát sztem az nem azt jelenti hogy én nem szeretem őt ... ti gondolkodtok egyáltalán mielött elkezdetek irni vmit ??? -.-'
2009. nov. 17. 21:06
 8/16 anonim ***** válasza:
3%
Te balf@sz 21:06-os, nem erre gondoltam, mikor ezt írtam! De ezek szerint te is gyökér vagy, mint még itt sokan mások (tisztelet a kivételnek) ...
2009. nov. 17. 21:21
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Külső: tökéletes a gyönyörű barna szemeiben látom magam, hatalmas szempillák, kerek fenék, picipocak, izmos kar, rettentően jó haj:)

Belső: első ember akire azt tudom mondani, hogy teljes szívemből szeretem. tökéletes számomra. Tényleg sorolhatnám hogy mi mindenben hasonlítunk:) imádom kedves figyelmes érzékeny amit különösen szeretek, aggódik ha megcsörget és nemcsörgetem vissza rögtön:) imádom jaj nagyon:)

2009. nov. 17. 21:29
 10/16 anonim ***** válasza:
69%
21:21... grt ... biztos én vagyok a gyökér , egy ilyen szép hozzászólás után ... mégis mire gondoltál drága, ha nem "erre" ???
2009. nov. 17. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!