Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban lehetséges, hogy egy férfi, még (lassan) 2 év után is szeressen ennyire egy nőt?
(Megpróbálom rövidre fogni, a "story-t") Lassan két éve, hogy "elhagyott", (szakított) velem az illetékes hölgy.
Kapcsolatunk viharos, és mesebeli is volt egyben. Régebben (még ifjonti korunkban kezdődött) jártunk, tízen éveink elején Aztán szakítottam, (16 fele lehettem) majd újra össze jöttünk, majd ő szakított, aztán évek múlva is tartottuk a kapcsolatot. és megint összejöttünk, 3-évre. Aztán minden jó volt (de tényleg), tejben, és vajban fürdés, és hűség, egyetértés (mindenben) közös jövő stb.. (ahogy kell) és az utolsó hónapban adódott egy affér, ami meg nehezítette a dolgainkat (hetente volt hogy többször is találkoztunk, távkapcsolat volt, általában én mentem 200km-t, de ezzel SEMMI probléma nem volt.) el kellett mennie 3 hónapra külföldre. és össze szólalkoztunk, a folytatásban, aztán megoldottuk ezt a problémát is. Nem volt gond, az utolsó napokban szó szót követett, és cselekmény cselekményt. Kijelentette, hogy ő már nem érzi olyan jól magát ebben a kapcsolatban, és hogy szerinte én őt ki akarom sajátítani. (ezzel magyarázta az egész történet végét) És vége lett. Azóta (lassan két éve) nem láttam, nem beszéltünk. Semmit nem tudok róla. De azóta sincs senkim, és mindenkiben őt keresem, a tulajdonságait, a vonásait, az alakját. ÉS nem tudok elszakadni tőle, az álmaimban is gyakran fel bukkan. Lehetséges lenne, hogy ennyi idő után is szeressem? Azok ellenére is, hogy fájdalmat okozott? (köszönöm, annak aki elolvasta) 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!