Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az hogy egy férfi két nőt szeressen egyszerre?
Tapasztalatom alapján igen!
biztos jönnek most a dumák hogy az egyiket akkor is jobban szereted.....
Nálam az volt a döntő a választásnál, hogy az egyik lány talált egy másik pasit...
STOP!
Nem szerelemről volt szó!!!!!! Ne keverjétek össze!!!
Szeretetről volt szó, esetleg mély szeretetről!
A szerelem az ami majd idővel kialakúl a fiú számára az egyik lány iránt és akkor fogja az egyiket jobban szeretni!!!
10:22 es vagyok. honnan veszed, hogy még nem voltam szerelmes? tán ismersz? éppenséggel már voltam, és tudom, mennyi fájdalmat tud okozni.
és fenntartom, hogy lehet egyszerre két emberbe beleszeretni, tekintve, hogy nincs két egyforma szerelem.
nem vagyok pártolója az ilyen nagy közhelyeknek, mint "igaz szerelem" és "örök boldogság" meg " a nagy Ő"... aki így látja, az még nem élt és tapasztalt eleget. nemhiszem, hogy az érzéseket ilyen könnyen általánosítani és skatulyázni lehetne.
bocsánat az offért.
Miért ne lehetne két személybe szerelmes az illető??!?
Csak annyi, hogy az egyiket jobban szereti...
a szitu ismerős....
szóval lehet 2 személyt szeretni egyszerre, csak nem ugyan akkora érzelmekkel, nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!