Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban egy emberi csőd vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban egy emberi csőd vagyok?

Figyelt kérdés

Mióta főiskolát váltottam a régi barátaim alig tartják velem a kapcsolatot, és nagyon egyedül vagyok.(6 soros MSN beszélgetések) Családomra nem számíthatok. 21 évesen még nem volt komoly kapcsolatom. Komolytalan is egy darab volt. Egyszer csókolóztam idáig életemben. Ha sikerül összejönni egy lánnyal, tehát amikor már ott tartunk, hogy elmennénk valahova, akkor valamilyen számomra érthetetlen oknál fogva megfutamodok. Félek az intim helyzetektől. Attól is kiráz a hideg ha valaki átölel, vagy megsimogat. Önbizalmam semmi, mivel nagyon túlsúlyos vagyok. Rettegek attól, hogy mit szólna hozzám meztelenül egy lány.(El se tudom képzelni, hogy valaki szeretni tudna.) Ez a magány(vagy betegség, vagy átok..) lassan felemészti a karrierem is. Már nem szeretek emberek közé menni, vagy szórakozni menni valahova.

Csak arra vágyok, hogy legyen egy lány akivel kéz a kézben egymás szemébe nézve, már beszélnünk se kelljen, mert tudjuk mit gondol a másik.

Könyörgöm valaki adjon tanácsot.

2009. nov. 17. 19:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Esetleg pszichológushoz is elmehetsz. Nem ciki, én is jártam már ott. Segített helyre tenni az önbizalmam, meg egyéb belső defetjeimet. De ez is csak akkor segít, ha nem süppedsz el az önsajnálatban, hanem változni és változtatni akarsz a sorsodon. Szerintem biztos van egy lány aki pont rád vár:-) Keresd meg!
2009. nov. 18. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!