Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hathat ez a "kapcsolatunkra"?
Nem vagyunk együtt, de nagyon tetszik egy fiú, és ma délelött elsírta magát elöttem, csak ketten voltunk. Azért sírt mert fél a vértől meg a tűktől és fél az oltástól...
Megvigasztaltam, de félek, hogy esetleg ez után kerülni fog...mit gondoltok, hogy hathat ez a kapcsolatunkra (ami itt inkább baráti kapcsolatra értendő, mégis alakulóban valami több)
Jézusom! Sirni??? Ezért?? :D
De gáz. :D
Az oviba már tudtok irni? :D
Köszönöm! Gimnazisták vagyunk, nem is elsősök, szóval épp ezért gondoltam hogy talán ő annyira kínosnak érzi hogy majd kerül...és ettől félek, mert azthiszem kezdek beleszeretni, és azért már ő se közmbös, ezt be is vallotta...
Nem kell ezen gúnyolódni, mert mindenkinek vn valami piti dolga amin a másik csak röhög nem igaz? Ez csak pánik...én nem fogom emiatt kerülni, nem vagyok kicsinyes hogy ilyen baromság miatt megváltozzon róla a véleményem!
Szerintem ha véletlenül feldobódik köztetek még1x ez a téma /ami bár valószínűtlen, de +eshet/, mindenképp bíztosítsd róla, h nem ítéled el emiatt. Lehet furcsa, h pasi, és enyni idősen elsírta magát, de ha téged nem zavar, őt se kell h zavarja! Ezt is elmondhatod neki! Lehet segít, főleg ha már amúgy se csak simán barátok vtok! Még az is lehet ez a beszélgetés lökne 1et a kapcsolatotokon /tudod, olyan vígaszaló-csók...=P/. Na, remélem rendeződik a dolgotok!;)
°N°(L/16)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!